DRAMA: Devojka htela da se ubije zbog ljubavi

Naime, kako Kurir saznaje, neposredno pre nego što je Đ. P. počela da preti da će s mosta skočiti u reku, njen dečko D. V. (41) iz Kostolca, s kojim je bila u ljubavnoj vezi, rekao je da više ne želi da se viđa s njom!

Devojka jednostavno nije mogla da prihvati raskid i na zaprepašćenje D. V. prekoračila je ogradu mosta i zapretila da će skočiti u Mlavu. Kad je njen dečko shvatio da je pretnja vrlo ozbiljna i da Đ. P. ne želi da odustane od skoka ni posle njegovog ubeđivanja, on je mobilnim telefonom pozvao policiju. Uskoro je do mosta došla policijska patrola i narednih pola sata razgovarali su sa Đ. P., koja inače ima austrijsko državljanstvo. Na sreću, ubeđivanje je urodilo plodom i devojka je na kraju odustala od skoka u Mlavu“, rekao je izvor Kurira i dodao da je Đ. P. vozilom Hitne pomoći prevezena u požarevačku Opštu bolnicu, gde je zadržana na Odeljenju psihijatrije, dok joj se stanje ne stabilizuje.

Ovo je treći slučaj da su požarevački policajci odigrali ključnu ulogu u odvraćanju od samoubistva. Prošle jeseni su na taj način sprečili dve žene od sigurne smrti. Jedna od njih nameravala je da skoči u otvor između stepeništa zgrade u Požarevcu, dok je druga htela da skoči sa zgrade.

Izvor: Kurir

Pogledajte još