Zasitio sam se nemačkog fudbala

BEOGRAD, 15. juna 2009. (Beta) - Bivši reprezentativac Srbije Mladen Krstajić izjavio je u ponedeljak da se vratio u Partizan jer se zasitio nemačkog fudbala i dodao da će iskustvom pokušati da pomogne "crno-belima" da se plasiraju u Ligu šampiona.

Krstajić je iz Partizana otišao u leto 2000. godine u Verder iz Bremena, a četiri godine kasnije prešao je u Šalke sa kojim mu je ovog leta istekao ugovor. Iskusni, 35-godišnji odbrambeni fudbaler rekao je da, iako je nedavno razgovarao sa čelnicima pojedinih nemačkih klubova, nije imao dilemu da li će se vratiti u Partizan.

"Još pre dva meseca znao sam da ću se najverovatnije  vratiti u Partizan. Iako sam imao razgovore sa čelnicima nemačkih klubova, posle devet godina, zasitio sam se tamošnjeg fudbala", rekao je Krstajić novinarima u sportskom centru Teleoptik u Zemunu, gde je u ponedeljak Partizan počeo pripreme za novu sezonu. Krstajić je ocenio da Partizan ima kvalitetnu i talentovanu ekipu, kao i dobre ljude u upravi, sa kojima je svojevremeno igrao u klubu i reprezentaciji.

Pogledajte još