Muške laži koje ne mogu da se oproste

Nisam te prevario

Nakon što ga pitamo da li je to uradio, a već znamo da jeste. Ako mu ponudimo šansu da se opravda i eventualno iskupi za to što je napravio, a on se još uvek drži priče za koju znamo da nije istina, potpuno ćemo izgubiti poverenje.

Ne viđam se s bivšom

Nije problem u tome što se viđa s njom, problem je u tome što laže. Ako mu stvarno ništa ne znači, nema razloga da tu i tamo ne popiju kafu zajedno, ali ako se nalazi s njom i laže da ide na kafu s drugarima, nastaje problem.

To mi je samo prijateljica

Jedno je imati prijateljicu, a sasvim drugo kada ta prijateljica počne da se meša u vašu vezu. Ako se dopisuje s njom onda kada bi trebalo da bude s tobom, ako mu je važnija od tebe, definitivno mu nije samo prijateljica.

To nisam bio ja

Ovo je jedna od onih laži koje ne podnosimo. Ako vidimo svog dečka u gradu, iako nam je rekao da to veče ostaje kod kuće, najgore što može da uradi je da kaže da smo pogrešno videle.

Nisam video poruku

Ovo je situacija u koju bismo još mogle da poverujemo, ali većina muškaraca uredno kaže da nisu imali mobilni kod sebe, a onda s istog tog mobilnog na Fejsbuk stavljaju statuse. Ako već laže, neka barem laže pametno.


B92

Pogledajte još