DS: Vučević da podnese ostavku

"Miloš Vučević, koji je na mesto gradonačelnika došao političkom krađom i kriminalom, u nemogućnosti je da kontroliše koalicione partnere, razuzdanu interesno-kriminalnu grupu koja pustoši Novi Sad", navodi se u saopštenju DS.

Kako se dodaje, najveći problem je rešavanje afere ATP Vojvodina, a činjenica da Vučević nije pokrenuo krivične procese protiv odgovornih čini ga saučesnikom.

"Podsećamo da je presudom Vrhovnog suda utvrđeno da je Maja Gojković (bivša gradonačelnica i funkcioner SNS), bez realnih ovlašćenja svesno načinila štetu budžetu Grada Novog Sada, a Vučević nije pokrenuo krivične procese protiv odgovornih lica, što ga jasno čini saučesnikom", kaže se u saopštenju.

GO DS navodi da gradonačelnik nije otvorio ni jedno radno mesto osim onih namenjenih za članove stranaka na vlasti, da investitori zaobilaze Novi Sad, te da građani žive sve teže, a roditelji strahuju za bezbednost dece.

"Jedna od najvećih investicija je nelegalna infrastruktura do vile (funkcionera SNS) Igora Mirovića, izgrađena samo za njega, ne i za druge građane Novog Sada", saopštio je DS.

Izvor: b92

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.