Ljubavni horoskop za 22. avgust

OVAN

Ulazak Sunca u znak Device baca težište na posao, mada vam je i dalje veoma stalo do jedne Škorpije ili Ovna. Ako želite da se upoznate sa Ovnom, moraćete da pokažete više inicijative. Nekome je veoma stalo do vas, moguće jednoj Vagi ili Biku koji su često prisutni u javnosti. Moguća sms poruka od Jarca.

BIK

Dan pun napetosti u odnosu sa jednom Ribom ili Škorpijom. Možete biti u prilici da poverujete u nešto što ćete čuti na račun partnera. Sunce u Devici odgovara rođenima u aprilu i čini vas prilično nepoverljvim prema nekom ko vam se nekada dopadao, a moguće da ste jedno vreme bili razdvojeni. Ako vam se ta osoba ponovo udvara, verovatno niste spremni da joj poverujete u sve što priča.

BLIZANCI

U ljubavi ste prilično zahtevni ali ne i preterano iskreni. Merkur u Lavu doprinosi dobroj komunikaciji sa vatrenim znacim i sa ponekim Bikom, ali vi ipak zadržavate izvesnu dozu uzdržanosti koju malo ko primećuje. Severni Mesečev čvor u Strelcu čini vas sklonim da mislite na nekog ko živi u inostranstvu.

RAK

Merkur u Lavu vas čini spremnim da se upustite u vezu sa kolegom. Imate potrebu da nešto suštinski promenite u svom privatnom životu ali pošto to ne zavisi samo od vas, teško da će vam to tako lako poći za rukom. Današnja pozicija Meseca u Škorpiji ukazuje na moguću vezu sa nekim ko je rođen krajem oktobra.

LAV

Ljubavni život je prilično harmoničan ako ste u dužoj vezi. Dobar aspekt između Sunca i Marsa pomaže vam da uspostavite dobru komunikaciju sa osobom koja vam je draga, naročito ako se radi o Ovnu. Ne bi trebalo da se preterano opterećujete razmišljanjima o mogućim nesuglasicama, naročito ako znate šta partnera nervira.

DEVICA

Trudite se da vidite samo pozitivno u vezi koja vas možda i ne ispunjava preteranim zadovoljstvom, ali ako mislite da ste u vezi koja nema perspektivu potrudite se da partner ne shvati kako vi gledate na vas dvoje. Ako ste dugo u braku ili slobodni, situacija je ipak nešto bolja, bićete mnogo tolerantniji.

VAGA

Prepodnevni sati su prilično napeti, nećete biti u stanju da pokažete dovoljno razumevanja za nekog ko vam je inače veoma drag. Ako se trudite da pridobijete naklonost jedne Ribe ili Raka, moraćete da im izađete u susret po nekom veoma bitnom pitanju. Moguća je romansa sa jednim Jarcem ili nekom drugom Škorpijom koje dugo već poznajete.

ŠKORPIJA

Ovo nije vaš dan jer vam ne odgovara opozicija Plutona i Venere bar kada je emotivni život u pitanju osim ako vam se dopada neko s kim se povremeno viđate i prema kome nemate nikakve obaveze. Iznenadiće vas pozivom na koji niste računali. Dobro se slažete sa Devicom ili Jarcem ali oni mogu biti previše posesivni što vama svakako ne odgovara.

STRELAC

Ako čekate da vam se javi neko iz inostranstva, verovatno ćete biti nespokojni jer se to neće dogoditi onako kako očekujete. Možete imati priliku da upoznate nekoga ko će vam se na prvi pogled svideti ili ćete sresti nekadašnju simpatiju. Ako se bude radilo o osobi koja je zauzeta, bićete u velikoj dilemi kako da se prema njoj postavite.

JARAC

Dobra pozicija Sunca u Devici pomaže onima koji nameravaju da naprave prvi korak i pozovu partnera bilo da joj upute izvinjenje, ili da negde zajedno izađu. Kada je u pitanju bivši partner može vam se desiti da vas iznenadi ponudom da zajedno negde provedete veče. Od vaše tolerantnosti zavisi atmosfera u domu.

VODOLIJA

Uspećete da se dogovorite sa vama bliskim osobama u vezi sa nečim veoma bitnim, moguće da se tiče vašeg ljubavnog života. Nemojte ulaziti u bilo kakava dogovor sa prijateljima u vezi sa izlaskom ako se niste dogovorili sa partnerom. Ako ste slobodni, neko će vam pomoći da rešite dilemu u vezi sa osobom koja vam je simpatična.

RIBE

Verujete da možete da ubedite jednu Škorpiju ili nekog Raka da vam ukaže poverenje. Ne bi trebalo da se previše opterećujete onim što o vama misli ili pričaju jedan Lav ili Devica. Bićete spremni da se dogovorite sa jednim Ovnom u vezi sa zajedničkim izlaskom. Moguća je romansa sa drugom Ribom.

Novosti / astrolog Jasminka Holclajtner

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.