fbpx

Dženifer Aniston otkrila sa kojom fobijom se bori!

Četrdesetčetvorogodišnja glumica, koju imamo priliku da gledamo u njenom najnovijem filmu Upoznajte Milerove, priznala je da se oseća vrlo nervoznom prilikom ukrcavanja na avion, toliko da joj čak ni jedno alkoholno piće ne pomože da se reši svoje fobije.

U jednom intervju na britanskom televizijskom šout Lorraine, između ostalog, Dženifer je priznala da ima fobiju od letenja. Jednostavno mi ni piće nepomaže da savladam strah od letenja. Ranije sam se osećala jako loše svaki put prilikom ulaska u avion, ali sada mogu da kažem da mi je malo bolje – rekla je Dženifer.

Bivša zvezda serije Prijatelji, takođe je priznala da je smeh taj faktor koji održava njenu vezu sa verenikom Džastinom Teroksom. Moj verenik me toliko zasmejava i to me jako čini srećnom – izjavila je glumica. U svom intervjuu, Dženifer je otkrila da je ona ta devojka, koja ima dara da pronalazi srodne duše svojim prijateljima.

- Ja sam vrlo dobra u pronalaženju odgovarajućeg para za moje prijatelje. Ja sam kao alhemičar, ali samo sa ljudima. Jedna moja prijateljica je baš nedavno rekla da je upoznala toliko divnih ljudi kroz mene

Alo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.