CECA PREKIDA ODMOR NA KIPRU: Vraća se u Beograd pre nego što je planirala!

Svetlana Ražnatović prekinuće odmor na Kipru i vratiti se u Beograd kako bi prisustvovala fudbalskoj utakmici između reprezentacija Srbije i Hrvatske, koja se 6. septembra igra u našoj prestonici.

Iako je planirala da se na ostrvskoj državi, koja se nalazi u istočnom delu Sredozemnog mora, zadrži duže, Ceca će zbog kvalifikacionog meča za odlazak na Svetsko prvenstvo u Brazilu skratiti boravak jer želi da iz lože najvećeg srpskog stadiona bodri izabranike Siniše Mihajlovića.

- Ceca važi za jednog od najvećih fanova fudbala kad je o estradnim zvezdama reč, i neretko, kad joj obaveze to dozvoljavaju, uživo prati utakmice, kako domaćih fudbalskih klubova, tako i srpske reprezentacije. Fudbaleri pred meč i tokom slavlja često pevaju upravo Cecine pesme, a kad znaju da je na tribinama, šalju joj pozdrave s terena. Ona bi, ako sve bude po planu, u Beograd trebalo da stigne 5. septembra, dan pre susreta koji je po mnogima jedan od najvažnijih ove sezone. I, naravno, Ceca je uverena da ćemo se radovati posle tekme na Marakani - priča naš sagovornik blizak najvećoj balkanskoj zvezdi.

Iako su nam šanse za odlazak u Brazil samo teoretske (mogli bismo u zemlju salse 2014. ukoliko bismo, recimo, pobedili sve tri preostale utakmice, a Hrvatska izgubila sve tri svoje), na stadionu Crvene zvezde atmosfera će zasigurno biti dovedena do usijanja. Svetlana će na utakmicu najverovatnije doći u pratnji sina Veljka, koji joj redovno pravi društvo na sportskim manifestacijama.

Kurir

Pogledajte još