NS: Bokser ubijen na spavanju, uhapšeni žena i otac

Kako pričaju Veterničani, Ivana i Milan su živeli u strahu od Branka, koji je bio preke naravi. Navodno, oboje su trpeli i verbalnu i fizičku torturu, ali nisu smeli nikome da se povere. Šta je tačno bio okidač koji je naveo ovo dvoje ljudi na ubistvo, još se utvrđuje.

Ivana i Milan proveli su u nedelju gotovo ceo dan u policiji, svedočili su i na poligrafu, a dan kasnije su i uhapšeni. Sumnja je odmah usmerena ka njima jer je policiji neverovatno zvučala priča da je supruga dva dana provela u istoj kući, a da nije proveravala gde joj je suprug.

"Ekipi koja je obavljala uviđaj bilo je jasno da je žrtva ubijena nekoliko dana ranije, jer su prvi znaci raspadanja bili prisutni. Zato je bilo teško poverovati da je žena sve to vreme bila u kući, a da nije primetila ni miris iz sobe, i da nijednom nije proverila šta se događa sa njenim mužem koji nije izlazio iz sobe,"
priča izvor "Blica".

Bokan je ubijen u pižami, dok je spavao, a u čelo mu je pucano iz blizine. Kako nezvanično saznajemo, pretpostavlja se da je obarač povukla žena, a uloga oca se još istražuje.

Izvor: Blic

Pogledajte još