Ljubavni horoskop za 28. avgust

OVAN
Ne odbijajte kontakt sa nekim sa kim možda niste bili u sjajnim odnosima, možda sa Blizancima ili Devicom. Ako se radi o susretu na poslu, ili o poznanstvu koje se još nije pretvorilo u ljubav, imate sve šanse da utičete na događaje. Trebalo bi da nađete vremena za jednu Vagu.

BIK
Bilo bi dobro da danas oraganizujete sedeljku kod kuće, primite goste, družite se sa ljudima ili se vidite sa starim društvom. Možete neočekivano sresti nekoga na koga duže vreme mislite. Mogli biste imati prijatno poslepodne ili veče. Ako vam se dopadaju Ovan ili Lav, možete ući u tajnu vezu.

BLIZANCI
Pokušavate da olakšate rešavanje problema bliskoj osobi, moguće članu porodice, ali ako bude preterano zahtevan verovatno ćete izgubiti nerve i moguća je rasprava. Nemojte se preterano nervirati oko nečega što znate da ne možete sami da rešite, ili da ni u kom slučaju ne zavisi od vas.

RAK
Iako ćete biti opterećeni poslom danas, nađite vremena za ljubav, bilo bi šteta da propustite šansu da nekome kažete ono što želite. Nemojte se raspravljati ako imate jake adute, samo kažite šta mislite ili šta želite, partner će sve shvatiti. Moguć je susret sa Ribama.

LAV
Ma koliko godna da imate, zbog Marsa u vašem znaku više vam odgovara društvo vesele osobe. U ljubavi vam je potreban neko ko može da vam pruži svaku vrstu sigurnosti, ako ste žena, naročito materijalnu. Moguć je susret sa nekadašnjom simpatijom.

DEVICA
Nekoliko osoba koje viđate preko posla pokazivaće koliko im značite i kao prijatelji i kao potencijalni ljubavni partneri. Ovo nije sajajan dana za vas, ni za otvoreno pokazivanje emocija, naročito ne prema jednom vatrenom znaku. Ipak, romantični deo vaše prirode biće sasvim zadovoljen.

VAGA
Prema mnogima ste prijateljski nastrojeni i zbog toga veoma popularni u društvu. Budite spremni na iznenađenje u vidu neplanirane posete ili nekog poziva koji ne očekujete. Moguć je susret sa Rakom ili Blizancem, ili ćete biti u dilemi između dve simpatije. Vaš smisao za humor mnogi ne razumeju.

ŠKORPIJA
Jedan Bik vas može izbaciti iz takta jer će pokušati da pred vama glumi da je ono što nije, ili će želeti da vas impresionira na način koji vas nervira. Treba da se posvetite druženju sa prijateljima, komšijama, rođacima, da se ne nervirate zbog svega onoga što vas dugo već opterećuje, a na šta ne možete da utičete, posebno u odnosima sa jednom Vodolijom.

STRELAC
Odličan dan za sklapanje novih poznanstava, posebno ako se bavite nekom slobodnom delatnošću, u kojoj mogu da dođu do izražaja vaši talenti ili ste prisutni u javnosti. Ako radite sa umetnicima, naučinicima, ili sa osobama koje često putuju, dan je odličan za nove susrete.

JARAC
Ovo nije vaš dan, jer vam ne odgovara pozicija Meseca u Blizancima koja vas pomalo zbunjuje. Nemojte oklevati ako vas neko bude zavodio ili vam bude slao provokativne sms poruke. Odgovorite duhovito i otkrijte karte ako se radi o nekome ko vam se dopada.

VODOLIJA
Prija vam društvo Ovna ili Blizanaca sve dok ne pokušaju da vam nametne svoju volju. Sve možete da podneste ali to ne, čak i kada to čine sa mnogo šarma. Potrebno vam je osećanje slobode a imate puno obaveza. Pokušavate da dovedete svoj život u red, ali vam to ne polazi za rukom.

RIBE
Danas imate potrebu da se osamite, ali bi ipak trebalo da nađete vremena za Raka jer uz njegovu pomoć možete mnoge poslove da uspešno završite. Mogući su konflikti sa mlađim članovima porodice ili kolegama. Zamerićete im da su neodgovorni i neprincipijelni.

Izvor: Novosti

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.