RADIKALNO: Uplašena Goca povukla još jedan potez

Dolazi pijan po Lenu

Ekipa Kurir je a pratili i na kraju slikali prilikom dolaska u ovu instituciju, u kojoj je, kako su kasnije saznali od njoj bliski prijatelja, zatražila pomoć od nadležnih organa.
- Goca hoće da se utvrdi da li je Ivan podoban otac i da se tačno proceni da li je on u stanju da se stara o detetu. Kad je čula da Ivan duguje novac nekim opasnim ljudima, kod kojih se zaduživao umesto da traži posao, a te pare nije davao za alimentaciju, već za piće i kladionice, uplašila se za svoje dete.

Šta ako se devojčica zatekne s njim baš kad ga nađu ti uterivači dugova? I šta ako Lena pretrpi traume? Gocin strah je kulminirao kad je on počeo da dolazi po devojčicu pod dejstvom alkohola, pa još više brine da ona nije bezbedna uz njega tako pijanog - otkriva naš izvor.

On naglašava da Marinković koristi devojčicu da bi se svetio njenoj majci i da bi mu bolje bilo da bar pola vremena koje provodi pokušavajući da u medijima plasira kojekakve priče o Goci posveti traženju posla:

Majstor manipulacije

- Možda bi se napokon i zaposlio, pa ne bi morala da ga tuži za alimentaciju. Najgore od svega je to što Ivan manipuliše celom situacijom. Koristi se emotivnim ucenama, sam traži da ređe viđa dete, a onda zove Gocu i stvara joj osećaj krivice. Lena za njega sada postaje samo sredstvo preko kojeg može da preti njenoj majci i da se sveti. Kad je u stanju da javno priča kako je Lenina mama seksualno devijantna, pa iznosi monstruozne insinuacije da ima intimne odnose sa svojim partnerom pred detetom, što znači da je velika šansa da to priča i pred detetom!

Kurir

Pogledajte još