NAMETNULA JE LENI DA JOJ JE RAŠA TATA, JER ON NE MOŽE DA IMA DECU: Ivan Marinković progovorio o odnosu sa bivšom suprugom Gocom Tržan i otkrio da je razlog njene ljutnje Miljana Kulić (VIDEO)

Tokom dana na rijaliti imanju u Šimanovcima učesnik "Elite" Ivan Marinković progovorio je o svom odnosu sa bivšom suprugom Gocom Tržan, njihovom braku, ali i njihvom detetu - ćeki Leni.

- Moj i Gocin brak je bio jedan od najidealnijih brakova, ona je mene smatrala idealnim, kao i ja nju. To je bio idealan brak, to su neki počeci kraja koji se vide. Onda je bio jedan period u kome se ništa nije dšavalo, ja sam pozvan u rijaliti, nije se pričalo o njoj, ona je gostovala na jednoj žurki tamo, normalno smo se pozdravili. Bili smo i dalje aktuelni u medijima, najviše zbog rijalitija, ona zbog svog posla. Nakon toga ja sam ušao u drugi rijaliti, ja sma tamo imao veze i veza sa Miljanom kao i dete. Tu se negde sve proemnilo, došlo je do našeg razilaženja. Mi nemamo nikakvu komunikaciju sem što se oko alimentacije čujemo, kada ja proverim da li su pare legle na račun. Poslednjih nekoliko godina je krenulo to da me pominje u medijima i blati. Ne razumem poentu da sada iznosi prljav veš, moj generalni utisak je da moja bivša supruga ima potrebu da me oblati - rekao je Ivan.

- Šta te je to izbacilo iz takta kada si čuo? - upitao je Marko Đedović.

- Kada sam ja bio nešto bolestan i imao neku virusnu infekciju mozga, ona je pričala kao spasila mi je život, odvela me u bolnicu, nisam imao nikoga. To što je pričala je i istina i nije. Ona to sada predstaavlja posle 11 godina kao da se nekome dokazuje i pravda, ima svoj život i pesme, ne znam zašto se time bavi. Ja sam rekao Jeleni da li je moguće da ovo žena priča, za taj virus. Mogao sam imati ozbiljne posledice, jer je to opasno - rekao je Marinković.

- Da li je možda razlog tvoje neodgovorno ponašanje prema Leni - rekao je Đedović.

- Ja nikda nisam bio neodgovoran prema njoj - rekao je Ivan.

- Koji je razlog što onda Goca kaže da je Lenin otac Raša, a ne ti? - upitao je Đedović.

- Ja imam neku ideju zbog čega je to tako, kada već pričamo o tome, podsetiću da nakon našeg razgopvora, sve do mog ulaska u rijaliti, naš odnos je bio i više nego korektan, nakon mog izlaska ona je bila ljuta i besna. Ljuborna je bila što se ja reklamiram kao njen bivši muž, što je živa istina, jer su mene tako poznavali. Nakon toga je počelo poptuno udaljavanje, za te dve godine smo funkcionisali bez alimentacije. Posle toga je počelo, tužila me je, bili smo i na sudu. Uvek sam davao Leni novac. Ja sam ušao u rijaliti, u tom peridu nisam plaćao alimentaciju, jeste mi u tom trenutku pokojni Alen, platio 1000 evra, jer saqm ja bio u rijalitiju i nisam imao načina kako - rekao je Ivan.

- Da li je tvoje prisustvo u medijima nosilo neku vrstu odgovornosti obzirom da ti je ona bila ulaznica u medijski svet - upitao je Marko.

- Ja sam imao njenu podršku, pred sam ulazak u drugi rijaliti, "Farma" se završila i mi smo ispeglali odnose, jesu se sveli na minimum. Ona je imala vezu, kao i ja, čak smo se viđali, ona ja i Raša. Neposredno do pre dan pred ulzak imao sam i Gocinu podršku, Lena me je ispratila. Ja ništa loše nsiam uradio, niti sam tukao bekoga, niti neke stavri loše radio, ono što je posle toga usledilo i to što sam ja saznavao jeste ta veza sa Miljanom. Ona je tada u to vreme govorila da ne želi da se moje ime spominje i ne želi da priča o meni. Ja nikdaa nisam pričao o njoj - rekao je Marinković.

- Kakve stvari treba da se dogode da dete kaže da joj nisi otac? - upitao je Marko.

- Kada sam ja rekao Leni da je Željko njen brat i da će morati da se upoznaju, ona je meni rekla da ona njega ne smatra bratom. Oni moj odnos sa Miljanom i Željkom smatraju izdajom prema njima, smatraju da je to blam. Lena je sasvim odrasla i velika, ja nikda nisam išao i raspitivao se, ni za Željka, ni za Lenu, moj je utisak, možda grešim, ali moj je utisak da je Goca sistemski uticala na Lenu zbog Miljane. Moj utisak je da su sistemski stvari urađene da se ja eliminišem iz Leninog života. Lenina rečenica je bila: "Je l' blam imati dete sa Miljanom Kulić?". To me je Lena pitala - rekao je Ivan.

- Da li misliš da je izdaja to što oni tebe smatraju svojim najvećim blamom - upitao je Đedović.

- Kada je Goca u pitanju to ne pije vodu jer ja nisam ništa loše radio dok sam bio ekranizovan. Ona nije rekla zbog čega, voleo bih da sam čuo iz njenih usta, ali nisam. Po meni je to iskorišćeno sve zajedno da je to blam, a da nisi ništa konkretno rekao, jer do pre 3-4 godine ništa nije rekla - rekao je Ivan.

- Da li te pogađa što Lena kaže da si blam od oca? - upitao je Đedović.

- Nikada nisam ni čuo ni video da mene Lena smatra blamom, meni to nikad nije rekla. Ne znam da se ogradila od mene. Ja sam sa Lenom u kontaktu bio do pre šest meseci, čitao sam da Goca insistira da joj Raša bude otac i da joj to bude sistemski urađen. Milsim da je želja da čoveka koga voli, a nemaju zajedničko dete, da ga negde približi i za to je imala sasvim dovoljno vremena. Imala je prilike za to. Hrani mu ego tako. Koristila je Lenu u svrhu manipulacije, ja sam se dopisivao sa Lenom imala je maturu i slala slike haljina, cipela i tako dalje. U toj nekoj našoj komunikaciji ja sam zaključio da njena majka nju laže za neke stvari i to mi je bio pečat svega onoga što mislim godinama unazad. Goca je odigrala glavnu sistemsku ulogu, da bi negde mene udaljila od nje. Ja tu nemam krivicu nikakvu. Lena je svesna da o tome može da čita, bitno je da je u periodu njenog odrastanja glavni faktor i osoba koja je sa njom provodila vremena jeste njena majka. Ja sam uvek izbegavao da pričam o tome - rekao je Marinković.

- Da li ona misli da je izdaja što si ti za njenu mamu rekao takve stvari? - upitao je Marko.

- Ne bi trebalo, ako je ljuta na mene, treba da bude ljuta i na mamu koja je godinama blatila njenog tatu. Izgleda da ona nije ljuta na majku, ali na mene jeste, ne znam zbog čega. Meni nije bio cilj da nekoga nagrdim, da je meni to bio cilj, ponovavljao bih to. Mnogo je slobodnija nego mnogo žena ovde, pošto je medijski eksponirana i daja izjave u kojima priča neke stvari koje mi pričamo u afektu. Ja sam u jednom trenutku s obzirom da se meni zamerilo to pojavljivanje i odnos sa Miljanom, kao i dete. To se meni zamerilo, ja sam se zapitao da li je moguće kada je njena majka godinama pet puta eksplicitnija u tim stvarima. Ovo što sam ja sada rekao, sve stvari ste mogli da pročitate i popričate. Ja sa njom nemam kontakt - rekao je Ivan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još