Milan želi da dovede holandski trio iz Reala

BEOGRAD, 17. juna 2009. (Beta) - Fudbalski klub Milan pokušaće da dovede trio Holanđana iz madridskog Reala, Veslija Snajdera, Rafaela van der Varta i Arjena Robena, piše dnevni list Korijere delo Sport.

Kako navodi list, predsednik Reala Florentino Perez duguje uslugu potpredsedniku Milana Adrijanu Galijaniju, koji je navodno pomogao da se lakše realizuje nedavni transfer Brazilca Kake.

Španski mediji u utorak su objavili da je Real napravio spisak od devetorice igrača kojih je spreman da se odrekne u ovom prelaznom roku, a na njemu se nalazi pomenuti holandski trio.

Roben i Snajder su u Real došli 2007. godine, dok je Van der Vart u madridski klub došao prošlog leta. Snajder je za Real odigrao 51 utakmicu i postigao 11 golova, dok je Roben bio strelac 13 puta na 50 mečeva za "kraljevski" klub. Van der Vart je odigrao 32 utakmice za Real i postigao pet pogodaka.

Milan je krajem 80-ih godina prošlog veka već imao jedan holandski trio u svom timu, kada su zajedno igrali Marko van Basten, Rud Gulit i Frank Rajkard.

Pogledajte još