Numerološki horoskop za 29. avgust

SVAKA vrsta numerološke prognoze odnosi se na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. godine, sabiranjem 2+5+8=15 i svođenjem na jedan broj 1+5=6 dobijate prvi, bioritamski broj. Sabiranjem brojeva koje sadrži godina rođenja 1+9+7+6=23, i svođenjem na jedan broj 2+3=5 dobija se generacijski, a sabiranjem oba, bioritamskog i generacijskog 6+5=11, 1+1=2 dobija se lični broj 2.

Tako je vaša numerološka kombinacija 6-5-2. Generacijski broj govori o genetskom nasleđu, lični o vašem karakteru, a bioritamski o temperamentu i najviše podleže promenama.

JEDINICA

Dominacija Sedmice donosi prilično haotičan odnos prema novcu. Morate da na mnogo toga gledate sa ozbiljnije strane i da ne pothranjujete nerealan optimizam za ono što i sami znate da nije moguće. Bićete spremni da se prihvatiti nekih novih obaveza kada je u pitanju jedna Osmica ili zajednički posao sa Dvojkom.

DVOJKA

Ne odgovaraju vam enerije današnjih brojeva zbog čega ćete biti verovatno spremni da se upustite u raspravu sa nekim ko je verbalno mnogo jači od vas. Ako ste spremni da se prihvatite nekog novog posla koji bi podrazumevao da često sarađujete sa onima koji vam nisu simpatični, predstoji vam uspeh.

TROJKA

Verujete da možete da se dogovorite sa drugom Trojkom ili nekom Jedinicom u vezi nečega što je u obostranom interesu. Spremni ste i za timski rad i ne dozvoljavate da vas bilo ko ili bilo šta izbaci iz takta. Dobro se slažete sa Devetkom koja ima većeg iskustva u poslu od vas.

ČETVORKA

Sedmica pokušava da vas nagovori na nešto što vi odbijate da prihvatite kao moguć izvor prihoda. Novi poslovi za vas su sa jedne strane izazov a s druge, stvaraju vam osećanje nesigurnosti jer ni sami ne znate da li ćete moći da ispunite sve obaveze u roku.

PETICA

Finansijska situacija bi mogla da se poboljša i da se preokrene u vašu korist u jednom poslu u okviru koga ste više puta pokušavali da nametnete svoje mišljenje kolegama. U ljubavi ste prilično neuhvatljivi jer jedno govorite a drugo radite. Moguća romansa sa Devetkom.

ŠESTICA

Od vas se očekuje da budete ono što niste, mnogo odlučniji i spremniji na razne vrste poslovnih izazova. Bićete raspoloženi da delite zajednički posao i obaveze oko nečega što je za vas prilično stresno sa nekom drugom Šesticom ili Trojkom, ali sterpite da bi najveći deo tereta pao na vas.

SEDMICA

Nervozni ste, neraspoloženi, nestrpljivi i ne naročiti optimista kada je u pitanju posao od koga očekujete mnogo, naročito u pogledu isplate. Mnogi vas cene više nego što pretpostavljate i daće vam do znanja da su spremni da sarađuju pod vašim uslovima. Moguća romansa sa drugom Sedmicom.

OSMICA

Verujete u mogućnost dobrog ishoda jedne stresne situacije koja za vas može značiti i početak novog posla ili nekog novog emotivnog odnosa sa ne baš tako jednostavnom osobom. Nezadovoljni ste onim što vam se nudi na poslu ali naći će se neko ko će vam pružiti novu šansu.

DEVETKA

Dobro se osećate u društvu osoba koje su zabavne i sa kojima imate o čemu da pričate. Trudite se da nikome ne naudite i da se ni o koga ne ogrešite, čak iako su prema vama bili nefer. Nekome je stalo da vam učini po volji, moguće je da se radi o osobi koja je emotivno zainteresovana za vas

Izvor: Jasminka Holclajtner, Novosti

Pogledajte još