fbpx

Numerološka prognoza za 30. avgust

SVAKA vrsta numerološke prognoze odnosi se na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. godine, sabiranjem 2+5+8=15 i svođenjem na jedan broj 1+5=6 dobijate prvi, bioritamski broj. Sabiranjem brojeva koje sadrži godina rođenja 1+9+7+6=23, i svođenjem na jedan broj 2+3=5 dobija se generacijski, a sabiranjem oba, bioritamskog i generacijskog 6+5=11, 1+1=2 dobija se lični broj 2.

Tako je vaša numerološka kombinacija 6-5-2. Generacijski broj govori o genetskom nasleđu, lični o vašem karakteru, a bioritamski o temperamentu i najviše podleže promenama.

JEDINICA

Nalazite načina da se viđate sa osobom do koje vam je veoma stalo i pored rizika kome se izlažete, naročito ako se radi o nekom ko živi u inostranstvu a nije slobodan. Neko, a najverovatnije roditelji ili stalni partner, sumnjaju da se nešto dešava sa vama, jer ste preterano razdražljivi.

DVOJKA

Vašim brojem koji je pod uticajem Sunca danas upravlja Mesec zbog čega često menjate raspoloženje. Okolina jedva podnosi vašu napetost. Imate utisak da je rastanak saosobom koja vam se dopada neminovan. Bilo bi mudro da pokušate da sa njom o svemu otvoreno razgovarate.

TROJKA

Predstoje vam ljubomorne scene, prebacivanja, a u stvari ste nemoćni pred činjenicom da morate da nešto korigujete kod sebe pošto ovako više ne funkcionišete. Nije isključeno da morate da negde otputujete iz porodičnih razloga, ili da morate više vremena da posvetite poslu.

ČETVORKA

Ako ste slobodni, predstoji vam iznenadan susret na putu koji može da znači početak nove veze. Nalazite zajednički jezik sa jednom osobom koja može da bude iz sveta umetnosti, ili je eventualno iz vaše profesije. Prijateljski odnos bi mogao prerasti u mnogo strastveniji. Delujete kao da ste nezainteresovani za bilo koga a maštate o romansi.

PETICA

Ako niste spremni na susret sa nekadašnjom simpatijom pokušajte da je izbegnete, ali se i zapitajte čega se plašite. Koristite svaki momenat da budete sa osobom koja vas je osvojila. Ako se do sada niste zaljubili, na službenom putu, ili na nekom sastanku susrešćete interesantnu osobu.

ŠESTICA

Nemojte dozvoliti nikome ko misli da je stariji i iskusniji da vam deli savete kada je vaš privatan život u pitanju. Ako imate stalnog partnera, on je više nego željan vaše pažnje, a vi ste potpuno posvećeni poslu, naročito ako ste u zrelim godinama. Ukoliko ste mladi, neko ko je vrlo sposoban da zaradi, a deluje kao da ga posao uopšte ne interesuje, privući će vašu pažnju.

SEDMICA

Ako ste muškarac, u vezi ste sa osobom koja deluje mazno, ženstveno i koja vam je iskreno privržena, ali joj ni približno nije potrebna vaša zaštita koliko vi to mislite, jer je izuzetno jaka ličnost. Neko vam se uporno udvara, a vi niste načisto da li da budete u vezi sa tom osobom.

OSMICA

Vi uvek imate bar dve mogućnosti kada je ljubav u pitanju, i poduži spisak potencijalnih partnera. Međutim, vi želite baš nekoga sa kim ste nekada bili u vezi. Ako se radi o osobi zbog koje ste već u priličnoj meri izgubili nerve, zar mislite da se iza njenog pokajničkog stava zaista krije promena ličnosti?

DEVETKA

Niste spremni na ustupke. Trebalo bi da se nađete pri ruci partneru oko rešavanja nekih konkretnih pitanja u vezi sa njegovim stambenim prostorom. Ako se radi o zajedničkom stanu, on očekuje da uzmete više učešća u zajedničkom životu uopšte. Mislite na neku drugu Devektu, Jedinicu ili Dvojku.

Izvor: Jasminka Holclajtner, Novosti

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.