JOŠ JEDNA KUGUARKA: Naša glumica počela da živi sa 18 godina mlađim dečkom

Iako se u narodu kaže da ono što se jednom rastavi ne može ponovo da se sastavi, glumica Gordana Bjelica pokazala je da u njenom slučaju to ne važi, jer ne samo da se pomirila sa svojim 18 godina mlađim dečkom već je počela i da živi sa njim.

(old_image)

Iako je u junu izjavila da je raskinula sa svojim izabranikom, glumica se već početkom avgusta pomirila s njim i sa svojom ćerkom Teodorom se uselila u njegov stan.

- Goca se pomirila sa svojim dečkom početkom avgusta i sada im je zaista divno, čak se i doselila kod njega u stan u centru grada. Njih dvoje zaista lepo funkcionišu, iako je on 18 godina mlađi od nje. Njena ćerka Teodora je nekoliko dana boravila s njima u tom stanu, ali je onda otišla u inostranstvo zbog poslovnih obaveza. Njih dvoje imaju dosta poverenja jedno u drugo i shvatili su da im je lepo zajedno, a otkad su počeli da žive zajedno, u njihovom odnosu zaista cvetaju ruže - izjavio je za „Alo!“ izvor blizak glumici.

U nameri da se uverimo u istinitost ove priče, kontaktirali smo sa Gocom, koja je potvrdila da živi sa dečkom, ali samo dok se ne preseli u novi stan.

- Jeste, istina je sve to što ste čuli. Jednog dana sam bila u frizerskom salonu i išao je spot Tine Tarner, a vlasnica salona je rekla da se Tina udala za divnog čoveka koji je 17 godina mlađi od nje. To me je mnogo obradovalo i ja sam došla i mom partneru rekla: „Šteta što nisi u svakom smislu stabilniji i da više razumeš medijske vode u kojima sam ja“.

On me je u čudu gledao, ali da, pomirili smo se. Ja živim kod njega u stanu, ali samo dok se ćerka i ja ne preselimo u drugi, a ona je sada u inostranstvu. Ja volim slobodu i nemam nameru da se udajem, a kažem, živim kod njega samo privremeno. Ja sam shvatila da mi je on pravi prijatelj i da zaslužuje moje poverenje i veoma mi je prijatno dok sam s njim - izjavila je Bjelica za dnevni list „Alo!“.

Pogledajte još