Ljubavni horoskop za 31. avgust

OVAN
Ako ste jedan od staloženijih predstavnika ovog znaka, možete očekivati prijatne momenete kako u dvoje tako i u društvu osobe koja vam je draga. Vodićete razgovore o nekim praktičnim pitanjima. Spremni ste na kompromis. Rođeni početkom znaka mogu biti pomalo nestrpljivi kada je u pitanju veza sa nekim vatrenim znakom.

BIK
Ovo je jedan od boljih dana za one koji su u vezi sa Rakom, Škorpijom ili Jarcem. Ako planirate da sa Strelcem uđete u ozbiljniju vezu ili želite da ga fascinirate, moraćete da se potrudite, posebno ako se radi o nekom ko je malo stariji od vas. Verujete u dobre namere Riba koje su uporne u želji da vas osvoje.

BLIZANCI
Imate nekoliko mogućnosti na ljubavom planu. Imate potrebu za nekim svojim ličnim zadovoljstvima a tome doprisnosi tranzit Meseca preko Raka. Moguće je da danas i ne želite da se sretnete sa partnerom, naročito ako imate neku drugu tajnu simpatiju. Ako budete u situaciji da morate nekome da se pravdate, nemojte to činiti jer ćete se posle toga loše osećati.

RAK
Ako ste slobodni, imate potrebu za stabilnom vezom sa nekim ko će vam u svakom pogledu mnogo značiti. Želite društvo diskretne osobe koja vas ne bi zamarala svojim problemima. Prijalo bi vam društvo jednog Strelca. Ne verujte jednom Ovnu koji vas je već jednom izneverio. Ne žurite sa ulaskom u vezu, već prvo dobro upoznajte partnera.

LAV
Razgovor sa Vodolijom može doneti neku vrstu otrežnjenja, ako ništa drugo imaćete mogućnost da se nekom požalite na svoje probleme. Veselo društvo vam u potpunosti odgovara i vi ćete uspeti da organizujete izlazak ili neki provod gde možete sresti nekoga koga površno poznajete ili nekoga ko će vam se svideti na prvi pogled. Bilo bi dobro da budete mnogo realniji u pogledu svojih očekivanja.

DEVICA

Gotovo sve što priželjkujete može da vam se ostvari, uključujući tu i tajnu vezu, ili obnovu veze sa nekadašnjom simpatijom. Ako putujete u zemlje nemačkog jezičkog područja, otvoriće vam se neke nove mogućnosti u vezi sa ljubavnim živoom. Može se dogoditi da upoznate irazito atraktivnu osobu koja se verovatno bavi sportom ili umetnošću.

VAGA
Tranzit Meseca preko Raka vam ne odgovara jer deluje na vas razdražujuće. Može se desiti da budete nepravedni prema nekome ko vam je odan, ali vi to nećete biti u stanju da shvatite ili da cenite koliko bi trebalo zato što ste previše okupirani svojim stavovima od kojih ne odstupate. Jedan Rak i Bik imaju na vas danas loš uticaj, pokušavaju da komentarišu partnera na način koji vama ne odgovara.

ŠKORPIJA
Ako ste u vezi sa Ovnom ili Vodolijom, situacija će biti utoliko komplikovanija i teža jer oni jednostavno neće shvatati vašu potrebu za mirnom, romantičnom vezom, već će ako im vi ne pružite dovoljno uzbuđenja, biti spremni da ih traže sa strane. Ako budete mudri i vi ćete potražiti utehu u društvu osobe koja je odavno vaša tiha čežnja.

STRELAC
Dan bi mogao biti veoma lep i za zaljubljene, i za one koji su slobodni, naročito u večernjim satima. Ako ste na početku veze, verovatno ste oduševljeni osobom koja vam je draga. Osećate se sposobnim da zavedete jednog Bika ili neku Vagu kojima se dopadate. Trebalo bi da budete malo tolerantniji prema partneru ako ste u vezi sa vatrenim znakom.

JARAC
Danas imate šanse da ostvarite mnoga lepa prijateljstva, da sa onima koje tek upoznate postanete dugogodišnji prijatelji, posebno ako se ta prijateljstva ostvaruju na putovanjima. Veče donosi neočekivane susrete, moguće i sa osobom sa kojom ste nekada bili u vezi. Moguć razgovor sa Bikom koji bi mogao da donese prijatne momente u dvoje.

VODOLIJA
Ovo je jedan od onih dana kada dobrom taktikom možete postići mnogo. Pitanje je da li imate taktiku kako da nekoga osvojite. U tom slučaju ne računajte mnogo na svoje iskustvo jer vam u ljubavi neće mnogo pomoći mudrost, osim ako ne treba da analizirate razloge nečijeg odbojnog stava. I to je samo privid, zato se prepustite emocijama.

RIBE
Pokušajte da se bolje organizujete i da posvetite sebi više vremena, jer verovatno sa partnerom nećete moći da se dogovorite oko onoga što želite, naročito ako se radi o Blizancima koji su u poslednje vreme prilično svojeglavi. Partner je izuzetno samovoljan i potrebno vam je u večernjim satima mnogo taktičnosti da biste uspeli da ga ubedite u ono što želite.

Izvor: Novosti

Pogledajte još