Vrbas: 90 odsto članova DSS prešlo u SNS

Ovo je danas izjavio doskorašnji predsednik Opštinskog odbora DSS Vrbas i doskorašnji član Glavnog odbora DSS Aleksandar Babić.

Babić je na današnjoj konferenciji za novinare održanoj u sedištu Opštinskog odbora SNS Vrbas, kojoj je prisustvovao i potpredsednik SNS Igor Mirović i Bratislav Kažić prvi na listi SNS za predstojeće lokalne izbore u Vrbasu, rekao da je "oproštajni govor od DS S održao 13. jula na sednici Glavnog odbora te stranke".

"Istog dana Gradski odbor je doneo odluku o istupanju iz DSS i prelazak u SNS o čemu je obavešteno rukovodstvo Srpske napredne stranke i danas imamo situaciju da je više od 90 odsto članova DSS prešlo u SNS", rekao je Babić.

Potpredsednik SNS i predsednik Saveta za Vojvodinu te stranke Igor Mirović je rekao da je sve u SNS-u obradovala informacija da veliki broj uglednih članova DSS-a u Vrbasu želi da pređe u redove naprednjaka.

"Pored podrške našim kandidatima na listi za lokalne izbore u Vrbasu, na čijem prvom mestu je Bratislav Kažić, jedan od razloga mog dolaska u Vrbas je želja da našim novim članovima poželim dobrodošlicu", rekao je Mirović.

On je istakao da je i ovaj prelazak većine članova Opštinskog odbora DSS u Vrbasu u redove SNS-a dobar pokazatelj ugleda koji Srpska napredna stranka ima među građanima Srbije.

Izvor: b92

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.