fbpx

Posle 48 godina ponovo zajedno (VIDEO)

Pre 18 meseci naleteli su jedno na drugo na zabavi i na kraju ostali nerazdvojni pune dve nedelje, piše britanski Express.

A prošlog vikenda venčali su se po drugi put pred matičarem, u hotelu u Stafordširu. Nakon izgovorenih zaveta, razmenili su isto prstenje kao i prvi put, a pred oko stotinu okupljenih ušetali su uz zvukove "My First, My Last, My Everything" Berija Vajta.

Oduševljeni Vils je izjavio: "Nikad nisam mislio da ću oženiti ženu svojih snova dva puta. Izgledala je prekrasno kao i prvi put, a ovaj put znamo da će brak potrajati".

A o njihovom ponovnom susretu Oli je ispričala: "Dogovorili smo se da će ostati to veče, ali nisam mislila da će to biti u mom krevetu". On je na to dodao: "Oli se nije nimalo promenila. Ovaj put ostajemo zajedno do kraja".

Njih dvoje su se upoznali kad je Oli imala samo 14, a Vils 17 godina. Venčali su se četiri godine kasnije i imaju dvoje dece. Sada kažu da su jednostavno bili premladi prvi put kad su ušli u brak.

Oli se preselila, preudala i rodila još četvoro dece. Vils se ženio još dva puta nakon nje. Pre novog stupanja u brak oboje su bili udovci.

Izvor: B92, Index.hr

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.