Evo čime žene izluđuju muškarce

Pitali ste se na koje sve načine žene mogu da izlude i povrede muškarce? Donosimo vam pet najčešćih.

1. Suze
Opšte je poznato da su muškarci slabi na ženske suze, a to u trenu postaje moćno oružje koje žene koriste kako bi dobile ono što žele.

2. Flert
Koji najčešće sledi nakon burne svađe s partnerom. Posebno sređivanje, izlazak s drugaricama i pronalaženje "žrtve", koja će to veče da posluži kako bi se ona osećala bolje, što će partnera učiniti ljubomornim. Jednak efekt će imati i odugovlačenje s odgovorom ko te je zvao ili poslao poruku.

3. Seks

Tačnije, uskraćivanje seksa kao kazna za grešku. Za muškarce najokrutnija kazna, jer je to ono bez čega oni ne mogu i ne žele.

4. Kritike
Niko ne voli da sluša kritike na svoj račun, pa tako ni pripadnici jačeg pola. Posebno one koje su im upućene pred drugima i koje prelaze granicu dobrog ukusa.

5. Testiranje ljubavi
Poput situacije u kojoj on želi s drugovima da izađe, a onda čuje rečenicu "ako me stvarno voliš, nećeš izaći večeras s njima".
Svaka žena se barem jednom poslužila ovom vrstom manipulacije ili će se tek poslužiti. Međutim, prečesto ponavljanje takvih stvari moglo bi vas dovesti u vrlo neugodne situacije. Pa pre nego što krenete sa ovim, razmislite još jednom o posledicama!

Izvor: Index.hr, 24sata

Pogledajte još