fbpx

Šta žene uzbuđuje kod muškaraca ?

Strani naglasak

Čak i kada postavljaju najobičnije pitanje 'Gde je autobuska stanica?' stranci mogu zvučati neverojatno seksi. A kada doslovce flertuju s vama – neodoljivo.

Samouverenost

Samouverenost je hipnotička. Čak i kada neko nije toliko fizički privlačan, poveća doza samouverenosti ga automatski čini atraktivnim, piše glamour.com.

Talent i hobiji

Možda vas ta osoba ne privuče na prvi pogled, ali kada shvatite da je pravi talent za karaoke, ili pak ima neviđen dar za pisanje, upravo vam to privuče pažnju. Talenat je možda čak i najveći afrodizijak, stoga ga svakako trebate koristiti.

Kulinarske veštine

Ko god je rekao kako 'put do srca muškarca ide kroz želudac', bio je polovično u pravu. Naime, to isto vredi i za žene.Ljudi koji izgledaju pametno

Čak ni ne morate biti ludo pametni, dovoljno je da samo tako izgledate i da privučete pažnju, a isto vredi i u obrnutom smeru. Naočare? Knjiga? Tragovi hemijske olovke na prstima? Svako ima svoj mali trik koji ga transformiše u vrhunskog štrebera.

Vožnja

Pomalo neobjašnjivo, ali gotovo svako ima taj mali fetiš da oseti trnce baš za onom osobom za volanom. Kako god, jednostavno postoji nešto što osobu za volanom čini moćnom, a moć je itekako seksi.

Odlučnost

Jednostavno ima nečega tako seksi u osobi koja bez problema donosi odluke i preuzima kontrolu u svoje ruke. 'Idemo ovde na večeru', 'Uzećemo ovaj taksi', 'Sada ćemo imati seks' – da, to je seksi.

Ples

Neko ko pleše bez ograničenja, straha kako izgleda i uz to se dobro zabavlja, uvek je atraktivan. A ples u paru? Totalni afrodizijak.


Doteranost

Nekoga možete viđati svaki dan, ali u trenutku kada tu osobu ugledate doteranu, u odelu ili pak glamuroznoj haljini, razvijaju se neki sasvim drugi osećaji. Kada malo bolje razmislite, postoji savršeno dobar razlog zašto u brojnim filmovima, od 'Lepotice i zveri', Titanika' pa sve do 'Zgodne žene' i 'Iron Mana' u kojoj se glavni zaljubljeni glumački par u jednom trenutku dotera.

Osmeh

Osmeh je izraz lica koji su ljudska bića usavršila kako bi jasno dali do znanja kako se jedno drugome sviđaju. A upravo to pali, svaki put. Kada netko ulovi vaš pogled s druge strane prostorije, zadrži ga i na kraju vam se nasmeši, sve je jasno.

Izvor: 24sata.rs, Tportal.hr

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.