Stojković pati za Bojanom?!

„Ja sad plačem, boga molim, da je vrati, jer je volim...“ Ovo su stihovi jednog od trenutno najvećih hitova, koji u originalu izvodi Peđa Medenica - „Istina je, druže“, a pesmu najviše voli Vladimir Stojković.

Golman Partizana ovu numeru je naručio da mu otpeva Šako Polumenta prošlog petka na splavu. U njoj se opisuju ljubavni problemi u kojima Stojke prepoznaje svoj razvod s Bojanom Rajić.

Nakon utakmice Srbija - Hrvatska golman reprezentacije je s rođenim bratom Vladanom Stojkovićem i nekoliko prijatelja uživao u jednom od separea na ovom popularnom splavu, a onda je nastupio Šako:

- Stojke, evo tvoja omiljena, specijalno za tebe - najavio je Polumenta gledajući u sportistu i počeo da peva: „Istina je, druže, istina je sve, noćima ne spavam otkad nema nje...“ - kaže naš izvor koji je bio na licu mesta.

Vladimir je istog trenutka digao čašu i nazdravio s društvom, a onda od početka do kraja otpevao pesmu s Polumentom uglas. Mnogi koji su bili na „Riveru“ prokomentarisali su da Vladimir obožava ovu numeru upravo zbog Bojane, od koje bi u najskorijem periodu trebalo i sudski da se razvede. Ali ljubav je očigledno i dalje prisutna s njegove strane.

S njim te večeri nije bila njegova devojka Dejana Živković. Da ga je pratila, nismo sigurni da bi smeo da naručuje pesme u kojima pronalazi svoju patnju za bivšom ženom.

Pogledajte još