fbpx

Mihajlović: Vučić i ja smo slični!

Predsednik i prvi potpredsednik Vlade su posetili ’orlove’ u Sportskom centru FSS pred duel sa Hrvatskom na stadionu Crvene zvezde koji je završen rezultatom 1:1.

"Njihove želje da nas posete uoči važne utakmice sa ljudskog aspekta su nam mnogo značile, jer su uprkos državnim obavezama pronašli vremena da nas podrže“, rekao je Mihajlović.

"Kao nekadašnji igrač znam da je A reprezentacija istinski ambasador države, ali prija kad vam najveći državnici ukažu čast i posete vas. Mi smo u istoj misiji, promociji Srbije, njihove reči dale su nam dodatnu snagu i motiv da pružimo maksimum. Osetili smo da nije reč o kurtoznim posetama, nego o istinskim željama da nas podrže na izabranim putu, koji će nas učiniti ozbiljnom takmičarskom ekipom u svetskim okvirima, dodao je Mihajlović.

Mihajlović je dodao da je poseta Nikolića i Vučića posebno prijala, jer je došla u trenutku kada je reprezentacija izloženama kritikama zbog izostanka željenog rezultata, kao i zbog činjenice da su njih dvojica prepoznali stvaranje jednog jakog tima na duže staze.

"Dobro znam koji posao radim i ne želim da ga poredim sa višim državničkim instancima, ali primećujem sličnosti u radu Vučića i mene. U zemljama poput naše svi se razumeju u politiku i fudbal. Nas dvojica izabrali smo teži put za dobrobit sutrašnjice, vršimo teške zahvate danas, odričemo se dobiti u rukama kako bismo realizovali višegodišnji projekat. Obojica verujemo da je zdrav sistem bolji od sitne trenutne dobiti. Zato trpimo kritike, ali smo jači od njih i hrabro ćemo nastaviti dalje“, poručio je Mihajlović i istakao da se nada novim posetama, a da će ekipa svakako učiniti sve da obraduje sve građane Srbije, a samim tim i drage goste, najviše državnike.

Izvor: B92

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.