Er Srbija: Povratana karta do Abu Dabija za 393 evra

Er Srbija će od 27. oktobra ove godine leteti četiri puta nedeljno za Abu Dabi, glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata, po promotivnoj ceni povratne karte već od 393 evra.

Promotivne cene ka tih pet destinacija u prodaji su do petka 27. septembra, a za putovanja od 27. oktobra 2013. do 29. marta 2014.

Er Srbija će od 1. decembra ove godine leteti svakoga dana za Banjaluku i Prag, a cene povratnih karata tokom perioda promotivne prodaje su 79 evra za povratno putovanje ka Banjaluci i 109 evra putovanje do Praga i nazad.

Od 10. decembra biće svakodnevni letovi za Bukurešt i Ljubljanu, a promotivna cena karte iznosi 109 evra za povratno putovanje do Bukurešta, odnosno 99 evra za povratni let do Ljubljane.

U promotivnu cenu povratne karte uračunate su sve pripadajuće takse osim troškova izdavanja aviokarte.

Er Srbija, srpska nacionalna aviokompanija čije je rebrendiranje iz Jat ervejza u toku, osnovana je 1927.

Redovno leti ka više od 30 evro-mediteranskih destinacija.

Zahvaljujući kod-šer saradnji sa Etihad ervejzom, koji će postati vlasnik 49 odsto deoničarskog kapitala ove aviokompanije, ima u ponudi i destinacije u Aziji, Australiji i Americi.

Aviokompanija trenutno ima flotu od 14 aviona koja se sastoji od 10 Boinga 737-300 i četiri ATR 72, a nabavka osam novih aviona A319 počinje u oktobru 2013.

Er Srbija će biti ključni deo vazduhoplovne infrastrukture cele zemlje i imaće veoma važnu ulogu u razvoju Srbije kada su u pitanju putovanja, razvoj turističke privrede i ekonomski razvoj zemlje, navedeno je u saopštenju.

Izvor: Tanjug via Novosti

Pogledajte još