fbpx

PUKLA: Marijana Mateus nije uspela da privoli Beograđanke da nose njene haljine

Zbog toga je nedavno zatvorila butik u samom centru grada. Inače, ovo je drugi prodajni prostor na koji Mateusova stavlja katanac. U Srbiji više nigde ne prodaje svoje kreacije. Bivša supruga Miodraga Kostića i Lotara Mateusa na ovaj potez odlučila se zbog neprofitabilnosti. Ona nije mogla da zaradi ni za mesečnu kiriju, a kamoli da širi svoj modni biznis.

Inače, Marijana je pre tri godine otvorila butik na Dorćolu, ali je svega nekoliko meseci po ceremonijalnom otvaranju on zatvoren.

- Kirija je bila mnogo visoka i to mi je bio veliki izdatak - rekla je tad Marijana i dodala da otvara nov prodajni objekat, ali na boljoj lokaciji.

I tako je i bilo, butik je otvoren u strogom centru grada, u blizini bioskopa „Balkan“, ali ponovo kratkog daha. Marijana je pre nekoliko dana stavila katanac, i kako sad stvari stoje, u Beogradu u bliskoj budućnosti neće se upuštati u slične avanture.

- Marijana će se koncentrisati na butik u Sen Tropeu jer poslovnica koju je nedavno tamo otvorila zasad posluje u plusu - kaže naš sagovornik.

Šta je razlog zatvaranja butika u Beogradu pokušali smo da saznamo i od Marijane, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.