Vujošević: Najbolja partija do sada!

Najefikasniji u Partizanu bili su Terens Kinsi sa 20, Leo Vesterman sa 14 i Dejan Musli sa 10 poena.

Ekipa Partizana je dobro počela meč, imala vođstvo od 9:3, ali je španski tim šutem za tri poena preokrenuo i prvi period rešio u svoju korist 24:15.

U drugoj deonici crno-beli su pojačali odbranu, bili efikasniji i u napadu, za samo minus tri na kraju prvog poluvremena 35:38.

Izjednačena igra u trećoj deonici uvela je meč u neizvesnu odlučujuću, četvrtinu 53:55. Vodili su crno-beli na početku četvrtog perioda, ali je Unikaha uspela da preokrene i zabeleži pobedu rezultatom 74:70.

"Odigrali smo možda i najbolju partiju do sada. Pogotovu kada se uzmu u obzir sve okolnosti u kom sastavu smo na smom turniru i na kvalitet protivnika, evroligaške ekipe. Mislim da je ekipa najveći deo utakmice odigrala na veoma visokom nivou, što se tiče samog intenziteta igre, kako u defanzivnom delu tako i u napadu", rekao je posle utakmice trener Partizana Duško Vujošević.

Vujošević je kazao da je bilo perioda veoma kvalitetne i dobre igre, ali i da postoje stvari zbog kojih nije zadovoljan.

"Ali, to su stvari koje su za svlačionicu, internu upotrebu i o tome ćemo razgovarati na trenizima", dodao je Vujošević.

Partizan sutra od 20.30 igra protiv Reala iz Madrida.

"Mislim da će nam taj meč biti od velike koristi, igramo protv jedne veoma kvalitetne ekipe, evroligaške. Očekujem da naš tim dobije još jedan dodatni impuls, s obzirom na večerašnju igru da i na pravi način odigramo i sutra", rekao je Vujošević.

Beta

Pogledajte još