CECA NA ISPITIVANJU: Sumnja se na srčane tegobe!

Svetlana Ceca Ražnatović moraće da nosi holter kako bi lekari utvrdili da li ima ozbiljne probleme s kardiovaskularnim sistemom! Kako Kurir saznaje, ona je u četvrtak hitno prebačena u Kliničko-bolnički centar „Dr Dragiša Mišović“ na Dedinju, gde je pregledana na kardiovaskularnoj klinici.

- Ceca je primljena u četvrtak, nešto posle 11 sati. Bila je iscrpljena, žalila se na slabost i malaksalost. Imala je jaku aritmiju. Posle detaljnih pregleda, lekari su ustanovili da postoji sumnja da ima srčane tegobe. Za početak moraće da nosi holter kako bi lekari precizno mogli da utvrde koji je uzrok njenog lošeg zdravstvenog stanja - kaže izvor Kurira.

Pevačici je preporučeno da „uspori tempo“, ali i da se nikako ne izlaže stresu.

- Lekari su joj savetovali da izbegava stresne situacije i atmosferu koja može da joj izazove napetost jer je to presudan faktor koji utiče na pogoršanje stanja kad je reč o krvnom pritisku. Upozorena je da mora da se odmara, kao i da ne sme da se igra s takvim stvarima jer može da joj se pogorša stanje - dodaje on.

Ceca je, podsetimo, u četvrtak osetila malaksalost, zbog koje gotovo da nije mogla da stoji na nogama, kao i jaku aritmiju.

- Nije se najbolje osećala u prethodnih nekoliko dana - otkrio je suprug njene sestre Lidije Predrag Ocokoljić. Izvor Kurira navodi da će se Ceca u narednih nekoliko dana dogovoriti s lekarima kad da joj stave holter, koji će morati da nosi 24 sata.

Kurir

Pogledajte još