BILO JE MNOGO TEŠKIH TRENUTAKA, TRUDIM SE DA IH OSTAVIM IZA SEBE: Svetlana Ceca Ražnatović iskreno o karijeri, porodici i planovima za 2023. godinu

U susret praznicima i Novoj godini, najveća muzička zvezda na ovim prostorima Svetlana Ceca Ražnatović otkrila je za Pink.rs svoje novogodišnje želje, odluke, ali i nadanja. Ona je priznala da ima jedan veliki cilj za narednu godinu, a otkrila je i čime će iznenaditi unuka Željka za praznike.

Kada sumirate 2022. godinu, šta je najjači utisak minule godine?

- Bila je veoma izazovna godina za sve ljude koje poznajem.

Koji momenat iz prethodne godine želite da pamtite zauvek, a koji da zaboravite i da ostane u njoj?

- Svakako bih dugo volela da pamtim trenutke sa unukom Željkom, vreme koje sam provela na koncertima sa mojom publikom, druženje sa prijateljima i porodicom. Bilo je teških trenutaka, ali se trudim da to polako, ali sigurno ostavim iza sebe.

Kome ste vi Deda Mraz i da li ste već spremili poklone?

- Naravno, unuku Željku. Pokloni su trenutno ono što on najviše voli, a to su igračke. Kao svako dete, to je nešto što njega čini srećnim i ispunjenim.

Ko je vama Deda Mraz i šta bi ste poželeli od Deda Mraza?

- Samo da svi imamo mnogo, mnogo zdravlja. To je najbitnije!

Koja je vaša novogodišnja odluka, nešto što želite da promenite u narednoj godini?

- Za odluke mi nije potrebna Nova godina, već se trudim da tokom godine donosim određene odluke koje će me činiti srećnom i zadovoljnom. Volela bih da više putujem naredne godine i da snimim album.

Momenat iz detinjstva vezan za Novu godinu koji ćete zauvek pamtiti?

- To su svakako trenuci koje sam provodila sa porodicom i ti trenuci bezbrižnosti.

Kome ćete prvo poželeti srećnu Novu godinu i koju želju ćete zamisliti u ponoć?

- Moje želje su da snimim album u narednoj godini i održim Ušće. S obzirom na to da mi je ova godina radna, prvo ću svojoj publici čestiti Novu godinu, a potom članovima mog benda, jer će oni u tom trenutku biti sa mnom na sceni.

Izvor: Pink.rs
Foto: RTS/Promo

Pogledajte još