Libresse Elite Model Look večera

U prijatnom ambijentu restorana "Colonial Sun", modna agencija Forma Viva – Elite, organizovala je druženje sa 12 devojaka koje su se plasirale direktno u finale izbora „Libresse Elite Model Look 2006“ za Srbiju i Crnu Goru.
Potraga za novim licima koja je trajala više od šest meseci, nekoliko hiljada devojaka se prijavilo, njih oko 150 se plasiralo u polufinale a samo 12 najsrećnijih ulazi u finale. Finalistkinje će nositi najnovije modele iz aktuelne kolekcije prestižne modne kuće "Mexx"  a ekskluzivno za to veče stiže i najnovija kolekcija "Swarovski" nakita "Poetic night" koju će finalistkinje premijerno prikazati. Naša zemlja ove godine učestvuje po jedanaesti put na svetskom takmičenju.
Gosti su imali prilike, da nakon svetskih metropola, prisustvuju promociji "Elite" parfema za nju i za njega, koji su ih opijali svojom svežom mirisnom notom. Liniju najnovijih co - branding proizvoda za stilizovanje kose "Rowenta for Elite"  su vredne frizerke demonstrirale na mladim finalistkinjama, praveći im zanimljive lolita frizure. U prijatnom ćaskanju, laganoj muzici i mnogim kaloričnim đakonijama uživalo se do kasno u noć.  

Jelena Antonijević

Pogledajte još