Libresse Elite Model Look 06.

U kristalnoj dvorani hotela "Hajat", specijalno za ovu priliku aranžiranoj u crvenoj boji, održano je gala finale izbora  "Libresse Elite Model Look 06" za Srbiju i Crnu Goru. Nakon šest meseci potrage samo je 12 najlepših devojaka uspelo da se plasira u finale. Posle uvodne reči, Branka Nevistić  predstavila je finalistkinje, koje su svoj prvi izlazak iskoristile za mini performans - prskale su se "Elite" parfemom, demonstrirale najnovije dostignuće za ispravljanje i uvijanje kose, pile oficijalno piće "koka-kolu" i skakutale po pisti. Mnogobrojna publika, među kojima je najviše bilo rodbine i školskih drugarica,  došla je da pruži podršku ovim  devojčicama koje će već sutra krenuti u svet stopama svojih prethodnica, Nataše Vojnović, Marije Vujović, Aleksandre Vuković... 
Dvanestočlani žiri je pažljivo pratio defile finalistkinja koje su prikazale i najnoviju "Mexx" kolekciji upotpunjenu sa "Swarovski" kristalima. Bilo je dosta treme što je prouzrokovalo i ispadanje cipela i sandala na pisti kao i nekontrolisanog mahanje svojim najmilijima u publici. Žiri je sve beležio i nakon kraće pauze, dok je publika uživala u dens šou, koji je izvela grupa "Viva dens", donela i svoju konačnu odluku. 
Pobednice je proglasila direktor "Elita" za Evropu, Mihaela Godar.  Tako je treće mesto zauzela šesnaestogodišnja Vladica Mijatović iz Beograda. Drugo mesto pripalo je četrnaestogodišnjoj Mileni Vujanović iz Podgorice, dok su prvo mesto podelile  dve devojke, četrnaestogodišnja Nevena Gičević iz Beograda i osamnaestogodišnja Rialda Muharemi iz Bara. Pobednice će nas predstavljati na svetskom takmičenju u novembru mesecu u Bangkoku.
Na koktelu koji je upriličen u holu hotela "Hajat", mladim devojkama sve najlepše poželeli su i Olja Ivanjicki, Mira Adanja Polak, Biljana Cincarević, Marija Savić Srećković, Milica Milša, Duška Jovanić i mnogi drugi. 

Jelena Antonijević

Pogledajte još