Sulude ali istinite stvari koje izazivaju orgazam

Ali, verovatno niste znali za neke druge, bizarne načine na koje možete postići orgazam, pa vam ih donosimo. Nema na čemu.

Vežbe: Uglavnom se radi o vežbama koje stimulišu „jezgro" tela.

Dodirivanje bradavica: Potrebna je mala stimulacija bradavica da bi one počele da ispuštaju oksitocin, koji dovodi do vaginalne kontrakcije.

Povezivanje umom: Ako je verovati Lejdi Gagi, moguće je dovesti se do vrhunca i samo ako na umu imate prave slike i ako dišete na određen način.

Porođaj: Čini se da pokreti tokom porođaja stimulišu isto mesto na kojem su, pa znate, određeni delovi, što dovodi do orgazma usred porođaja.

Zevanje: Svojevremeno se čulo i za ovaj način dolaženja do orgazma, ali uključuje i konzumaciju antidepresiva Clomipraminea, koji kao nuspojavu izaziva orgazam prilikom zevanja.

Stopala: Navodno je zabeležen i slučaj u kojem je jednoj ženi tokom operacije žučne kese oštećen središnji živac, pa sada može doživeti orgazam i ako samo mirno stoji!

Sindrom stalnog genitalnog uzbuđenja: Ovo je trajno stanje povećanog dotoka krvi u polne organe. Ovakvi pacijenti dožive i do 200 orgazama dnevno.

Dojenje: Živci koji spajaju grudi s genitalnim organima odgovorni su za ovaj čudesan orgazam.

Jahanje: Stara, ali dobra priča aristokratkinja koje su jahale sigurna je karta do euforije.

Konzumiranje brze hrane: Jednu ženu iz Kolorada 'rastura' sladoled. Doslovno.

Izvor: 24sata

Pogledajte još