Za petak, 26. jun 2009.

BEOGRAD, 26. juna 2009. (Beta) - Beogradski dnevni listovi na današnjim naslovnim stranama najviše pažnje posvećuju pojavi novog gripa u Srbiji i zapleni dela kuće Milorada Ulemeka zbog sumnje da je kupljena novcem stečenim kriminalom.

ALO - List piše o poplavama u Beogradu zbog jakih kiša pod naslovom "Ljudi se davili na ulici". Pod naslovom "Ovde se brčkao Legija" o pečaćenju dela kuće Milorada Ulemeka Legije.

BLIC - O drugom slučaju novog gripa u Srbiji pod naslovom "Obolela devojčica se oseća dobro". O radu vladinih službenika u "Uvode ocene za zaposlene u vladi". "Vatrogasci izvlačili putnike iz autobusa" o nevremenu u opštini Voždovac.

VEČERNJE NOVOSTI - "Obolela i devojčica" o drugom slučaju novog gripa. Pod naslovom "Sve tanje koverte u Srbiji!" list piše da je prosečna zarada u maju bila 31.086 dinara što je za 6,1 odsto manje nego u aprilu. O prvom slučaju zaplene imovine u istoriji srpskog pravosuđa u "Na kuću Legije stavljen pečat". Ministarka finansija Srbije Diana Dragutinović kaže u intervjuu: "Biće još mnogo odricanja".

GLAS JAVNOSTI - "Najtraženije srednje škole" - o upisu učenika u srednje škole u Srbiji. "Panika zbog gripa" o još jednom slučaju grioa H1N1.

DANAS - O stavu članova Demokratske stranke i centralne Srbije o autonomiji Vojvodine: "Biće kako Tadić kaže". Pod naslovom "Ulemekova kuca u posedu države" list piše da je zapečaćen deo kuće komandanta nekadašnje JSO. O pojavi novog gripa u Srbiji - "Glavni udar u zimu".

KURIR - List piše o pojavi gripa u Srbiji "Zaraza se širi". "Pušten Agim Čeku" o oslobađanju Čekua iz pritvora u Bugarskoj.

POLITIKA - O pojavi novog gripa u "Od novog gripa obolela devojčica u Somboru". Ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić kaže u intervjuu: "Ferhagen dolazi u Beograd". O preduzećima u blokadi - "Stečaj po kratkom postupku za 6.500 firmi".

PRES - Povodom pojave novog gripa u Somoboru u tekstu "Dete zaraženo svinjskim gripom!". O zaplenjenoj kući Milorada Ulemeka u tekstu pod naslovom "Država Legiji uzela i đakuzi".

Pogledajte još