Majka sinu vezala oči dok ga je njen nevenčani muž silovao u zatvoru, oboma po 20 godina robije

Deteteov očuh Lajonel Bartolomej (31) koji se nalazio u zatvoru od avgusta 2009. zbog nasilja i majka silovanog dečaka Sabrina Boner (25) priznali su sve tačke optužnice za silovanje i seksualno zlostavljanje deteta koji sada ima osam godina.

U pritvorskom centru u zatvoru u Tulu, majka je svom sinu stavila povez preko očiju i naterala da klekne na stolicu ispred njenog nevečanog muža i zatim mu držala ruke dok je on dete brutalno silovano.

Ceo slučaj je pokrenuo pitanje, zašto zatvorsko osoblje nije zaustavilo silovanje deteta niti je čin primetila koji se odvijao u postoriji koja bi trebalo da bude pod nadzorom tokom posete njihovog zatvorenika koji je izdržavao zatvorsku kaznu zbog nasilja u porodici s dijagnozom šizofrene tendencije.

Istražitelji su otkrili da su crne kese za džubre bile korišćene za pokrivanje stakla na prozora vratima soba za posete, prenela je agencija AFP.

Tužilac u slučaju pred sudom u Strazburu, opisao je ponašanje majke deteta kao ponašanje koje nije čak svojstveno ni životinjama prema svojim mladuncima i ocenio da je očuh silovatelj "sadista u najčistijem obliku."

Izvor: Blic

Pogledajte još