Niš: Muškarac ubijen u kafanskoj tuči

Od zadobijenih povreda u tuči, koja se dogodila sinoć oko 23.45, na licu mesta preminuo je Damir G.(35) iz sela Kamenice kod Niša, a policija je u međuvremenu uhapsila Nebojšu R.(41) iz Niša i i Eminu J.(32) iz Knjaževca, koji su osumnjičeni da su u kafanskoj tuči u Nišu ubili jednu osobu.

Do tuče je došlo sinoć u jednom ugostiteljskom objektu u ulici Borskoj u Nišu, a iz policije navode da su Damir, Nebojša i Emina J. sedeli za istim stolom.

Kako se sumnja, Nebojša i žena iz njihovog društva zadali su više udaraca Damiru koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta, navode iz policije.

Uviđaj su izvršili istražni sudija Višeg suda, tužilac i policijski službenici, napominju iz Policijske uprave.

Jedan muškarac, kako se navodi, srednjih godina umro je u selu Popovac kod Niša a prema pretpostavci lekara koji su došli na mesto događaja, on se verovatno ugušio od gasova i dima kada je palio korov na njivi.

U Nišu su se dogodile i četiri saobraćajne nesreće u kojima nije bilo teško povređenih ali su lekari Hitne pomoći imali više posla nego inače jer su na javnom mestu i u kućama pacijenata intervenisali više od 100 puta.

Izvor: Beta, B92

Pogledajte još