Partizan igra protiv Vojvodine, Zvezda domaćin Spartaku

Utakmice su prvobitno bile na programu u subotu, ali su zbogodržavanja Parade ponosa i bezbednosne situacije, pomerene za jedandan.

Mečevi se igraju od 15.30, osim duela u Novom Sadu na stadionuKarađorđe koji počinje u 17 sati, a dva sata kasnije, u Beogradu,počinje duel Crvene zvezde i Spartaka.

Lider šampionata Partizan u Novom Sadu igra protiv Vojvodine ipokušaće pobedom da zadrži prvo mesto na tabeli. Crno-beli su uprošlom kolu pobedili OFK Beograd sa 2:0, dok je utakmica Vojvodine iRadničkog iz Niša prošlog vikenda odložena, zbog zauzetostistadiona Čair.

Partizan je prvi na tabeli sa 16 bodova, a Vojvodina je sedma sa devetbodova i utakmicom manje.

Fudbaleri Crvene zvezde igraju protiv Spartaka i pokušaće da seiskupe za poraz iz prošlog kola do Voždovca (0:1), posle kojeg zavodećim Partizanom zaostaju šest bodova.

Spartak je prošle nedelje pobedio na svom terenu Napredak (3:2), paće dobrim rezultatom pokušati da se popne u gornji deo tabele.Zvezda je peta na tabeli sa 10 bodova, a Spartak sa tri boda manjezauzima 11. mesto.

Drugoplasirani Čukarički igra u Kruševcu protiv Napretka ipokušaće pobedom da ostane u vrhu tabele. "Brđani", koji imaju dvaboda manje od Partizana, su u prošlom kolu igrali bez golova saJagodinom, dok je Napredak izgubio od Spartaka (2:3) i zauzima devetomesto sa sedam bodova.

Fudbaleri Novog Pazara igraju u Jagodini i žele da ostvare dobarrezultat, kako bi ostali među pet vodećih ekipa u Super ligi. NoviPazar, koji se sa 10 bodova nalazi ispred Zvezde na četvrtom mestu,je u prošlom kolu pobedio Javor sa 2:0, dok će Jagodina pokušati dazabeleži pobedu, posle remija bez golova sa Čukaričkim.

U "malom" gradskom derbiju na Karaburmi igraju OFK Beograd i Rad. Obeekipe nisu pobedile u prošlom kolu. "Građevinari" su odigrali bezgolova protiv Slobode, dok je OFK izgubio od Partizana (0:2).Rad je14. na tabeli sa četiri boda, a OFK sa dva boda više zauzima 12.mesto.

Fudbaleri Slobode u Užicu igraju protiv Radničkog iz Kragujevca,Javor će igrati na svom terenu protiv Radničkog iz Niša, a DonjiSrem će biti domaćin Voždovcu.

Beta

Pogledajte još