Potezi koji će ga istopiti

Grudni koš

Ova masaža grudi garantuje maksimalno zadovoljstvo. Raširite prste na rukama i „punim“ dlanom i u širokim krugovima masirajte mu simultano grudi. Iz pokreta u pokret smanjujte krugove sve dok ne dođete do bradavica. Time što postepeno dolazite do najosetljivije tačke - bradavica, povećavate njegovo uzbuđenje. Na kraju stimulišite bradavice tako što ćete dlanom prelaziti preko njih gotovo ih jedva dodirujući.

Ramena

Da biste ga naterali da se naježi, ali i da biste mu zaštitili ramena od sunca, nanesite na dlanove kremu sa zaštitnim faktorom. Uhvatite njegovo rame jednom rukom, a drugu stegnite u blagu pesnicu kojom ćete pritiskati deo od ivice ramena do korena vrata. Ponovite to na levoj strani. Ovaj pokret omekšava mišiće ramenog pojasa i pomaže mu da se opusti.

Butine

Kleknite između njegovih nogu i prelazite prstima od kolena ka preponama, najpre sa unutrašnje, a zatim sa spoljašnje strane butina. No, pre nego što dosegnete tačku prepona, na trenutak zadržite prste na unutrašnjoj strani butina. Činjenica da ste tako blizu ‘cilja’ nateraće mu krv u glavu.

Leđa

Naravno, kraljica svih masaža je ona koncentrisana na leđa. Naterajte ga da bude u sedećoj pozi ili, još bolje (čitaj seksepilnije), sedite iza njega tako što ćete ga obgrliti nogama. Stavite dlanove na donji deo njegovih leđa i pomerajte ih na gore nežnim pokretom tik pored kičmenog stuba (ali ne i preko njega). Kada dođete do lopatica raširite prste poput lepeze i njima prelazite preko gornjeg dela leđa. Zatim ponovite pokret, od donjeg ka gornjem delu leđa, svaki put intenzivirajući pritisak.

Izvor: Cosmopolitan

Pogledajte još