Antić: Nedopustivi ovakvi toaleti na aerodromu

Ministar saobraćaja Aleksandar Antić je, nakon dolaska srpske političko-privredne delegacije iz italijanskog grada Bari, izjavio da će se sa rukovodstvom Aerodroma sresti već sutra.

"Nedopustivo je da mi čekamo određeno vreme da neko dođe i da nam otključa most, kao što je nedopustivo da toaleti na aerodromu budu u ovakvom stanju. Već sutra ću imati najozbiljniji razgovor sa rukovodstvom aerodroma", rekao je Antić na Beogradskom aerodromu Antić je rekao da je sada bio prvi put u inostranstvu od kada je postao ministar saobraćaja.

"Zato sam u obavezi da drugim očima gledam na sve ono što se dešava, a da ima bilo kakve veze sa mojim resorom. Ne sviđa mi se prvi utisak koji mogu ljudi da imaju o našoj zemlji kada slete na naš aerodrom. Ne zato što to lično smeta nama, nego ako se takve stvari dešavaju kada dolazi jedna zvanična državna delegacija, mogu tek da zamislim kako to izgleda u nekim regularnim i uobičajnim situacijama", objasnio je Antić.

Antić je poručio rukovodstvu Aerodroma u Beogradu da sutra dobro spreme obrazloženje za sve stvari koje je danas primetio.

Antić je bio član političko-privredne delegacije koja je u organizaciji Skupštine grada Jagodina od 25. do 28. septembra boravila u Bariju gde je imala više sastanaka s potencijalnim italijanskim investitorima i predstavnicima grada i regiona Pulja na jugu Italije.

U okviru posete potpisan je sporazum o saradnji Barija i 13 srpskih gradova.


B92

Pogledajte još