Namazala se krvlju mrtvog tinejdžera da se sakrije od terorista, i tako preživela (VIDEO)

Sneha se zatekla u tržnom centru kada su upali teroristi. Ona kaže da je dečak preminuo od povreda dok su se krili od naoružanih napadača koji su provalili u šoping centar Vestgejt.

Kaže da je prvo isključila njegov mobilni telefon koji je počeo u jednom trenutku da zvoni, jer nije želela da privuče pažnju terorista. A onda je došla na ideju da se pretvara da je mrtva.

"Uzela sam dosta krvi sa njega, koliko god sam mogla i počela da se mažem njom. Kad sam počela da je razmazujem po ruci, videla sam da je dečak izdahnuo baš u tom trenutku. Onda sam počela da se mažem po licu, kosi",
ispričala je ona za "Skaj njuz".

Sneha na kraju intervju kaže da bi volela da otkrije identitet poginulog dečaka, koji joj je na neki način spasio život.

Prema aktuelnim podacima, u terorističkom napadu poginule su 72 osobe, ali ta cifra će verovatno porasti, kada se prebroje sve žrtve kojih najverovatnije ima još u ruševinama. Što se tiče ranjenih, njih je 175, uključujući njih više od 60 koji su zadržani u bolnicama. Među nastradalima ima najmanje 18 stranih državljana.

Izvor: Blic

Pogledajte još