Šansa za studente i diplomce: Sajam poslova 4. i 5. novembra

0

U zgradi tehničkih fakulteta u Beogradu, 4. i 5. novembra održaće se Sajam poslova za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta "JobFair 13 – Kreiraj svoju budućnost".

Organizatori sajma najavili su da će, deveti put za redom, studenti volonteri raditi na smanjenju nezaposlenosti među mladima, i to na takav način da se poslodavcima obezbedi kvalitetan kadar i uspostave bolje komunikacije na relaciji studenti-kompanije-univerzitet.

“JobFair” je sajam nacionalnog karaktera a namenjen je inženjerima iz cele zemlje, istakli su organizatori.

Studenti će i ove godine imati priliku da CV ostavljen tokom trajanja sajma dopunjuju novim informacijama tokom cele naredne godine.

Na taj način i kompanije će u svakom trenutku imati pristup aktuelnim podacima o kandidatima i kontinuirani uvid u njihove aktivnosti, lični i profesionalni razvoj.

Na sajmu će i ove godine biti predstavljen bogat edukativni program, u kojem će učestvovati renomirani stručnjaci iz oblasti obrazovanja, zapošljavanja i ekologije.

Zbog važnosti zaštite životne sredine i očuvanja resursa, “JobFair” će obuhvatiti i sadržaje koji za cilj imaju da skrenu pažnju na ekološke probleme koji postoje na našim prostorima, istakli su organizatori.

Prošle godine taj sajam je posetilo više od 5.000 mladih ljudi, a poslove i prakse je ponudilo više od 40 kompanija.

Značaj ovog projekta prepoznali su Univerzitet u Beogradu, Kancelarija za mlade Gradske uprave grada Beograda i Srpska asocijacija menadžera.

Izvor: Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.