Biznis Kama sutra: Da li je posao novi seks?

Ovo može biti ideja iza nove knjige – “Kama sutra posla: Zašto je posao novi seks i kako da budemo sigurni da ga dobijamo dovoljno?“.

Knjiga je napisana prilično direktno i eksplicitno a ključna ideja koja se kroz nju provlači je da ćemo svi morati da radimo duže nego što smo planirali tako da barem možemo da probamo da uživamo u njemu kao što to činimo sa našim seksualnim životom.

Poglavlja u knjizi, originalno napisanoj na engleskom, imaju prilično seksualno sugestivne nazive poput „dođite prvi“ (coming first) ili „kako da se održite“ (keeping it up).

Svako poglavlje uzima jedan element seksa i pokušava da ga iskoristi kako bi ubaci ljubav prema poslu čitaoca, ili kako sama knjiga kaže: „da svako jutro bude uzbudljivo kao noć pre“.

Autorka knjihe je Avril Milar, koja je inženjer, nastavnik, poslovna žena, mentor i pisac.

Za neke, prebacivanje energije za vođenje ljubavi u posao može zvučati iscrpljujuće, međutim, za druge, one ambiciozne, ovo može imati potpunog smisla.

Za sve one koji se nadaju novom seksualnom položaju, autorka poručuje da je u pitanju Kama sutra za posao, a ne na poslu.


B92