Šta muškarce odbija kod žena ?!

Žene pak, na muškarcima ne vole lažni ten, pantalone do članaka, minđuše u ušima. I jedni i drugi idu toliko daleko da su čak spremni da ostave partnera zbog užasnog stila odevanja. Žene još na muškarcima ne vole da vide ružičaste farmerke, ženske šalove i lažni ten. No, zanimljivo je kako bi manje od polovine žena pristalo izaći s loše obučenim muškarcem.

S druge strane, muškarci kad je žensko odevanje i moda u pitanju nemaju baš puno dilema. Većina ih, naime, voli prirodan izgled, a lako će ih ohladiti ekstenzije, teška šminka i suva kosa uništena farbaranjem. Ne sviđaju im se kombinezoni, previsoke potpetice i tange koje vire iz pantalona.

Kada su poznate ličnosti u pitanju žene vole stil Džordža Klinija, Harija Stajlsa i Breda Pita koji su ušli u top 10 muškaraca sa najviše stila. Muškarci vole stil Holi Viloubi, vojvotkinje od Kembridža, Kejt Midlton, Viktorije Bekam i Keli Bruk.

Studija sprovedena na hiljadu muškaraca i hiljadu žena pokazala je da će 64 odsto žena muškarca proceniti po odeći, dok malo manje od polovine muškaraca žene ocenjuje prema izboru garderobe. One i teže pristaju na izlazak s loše odevenim muškarcima, pa će njih samo 47 odsto prihvatiti izlazak, dok će 55 odsto muškaraca dati priliku ženi koja je loše obučena.

No, zanimljivo je da je 11 odsto muškaraca raskidalo sa devojkom jer nisu mogli da podnesu kako se oblači. Samo devet odsto žena raskinulo je s partnerima zbog lošeg smisla za modu. Žene će, naime, radije pokušavati da promene partnerov način odevanja lagano menjajući njihovu garderobu.

Evo i spiska onoga što muškarci i žene ne vole da vide jedni na drugima:

Stil koji muškarci ne vole na ženama: jeftine ekstenzije, pirsing na licu, previše šminke, tange koje vire iz pantalona, crnu i tešku šminka na očima, previsoke potpetice, oguljeni lak na noktima, robusne cipele u kombinaciji sa ženstvenom haljinom, sportske kombinezone, leopard print, topiće koji otkrivaju tetovaže, uništenu kosa, kosu sa šarenim pramenovima, uggsice, velike minđuše, dokolenice, svečane kombinezone, trenerke, kroksice.

(old_image)

Stil koji žene ne vole na muškarcima:
farmerke koje padaju prenisko, kačket okrenut naopako, sportske kombinezone, čarape na sandale, pantalone do članaka, lažni ten, šarene minđuše, uggsice, likru, kroksice, ženske šalove, cipele s potpeticom koje klapaju, minđuše u oba uha, ružičaste farmerke, duboki V izrez na majicama, dugačke ogrlice, trenerke koje su uparene gornji i donji deo, prekratke pantalone, bele džempere.

izvor: tportal, B92

Pogledajte još