DAME PADAJU NA NJIH: Muškarci se stide tri "mane", a žene ih obožavaju

Muški šarm je nešto što je vrlo teško opisati rečima, ali često tom skrivenom seksepilu doprinose sitnice koje muškarca čine posebnim i jednostavno neodoljivim.

1. Ima stomačić

Čak dve trećine ispitanih žena u jednoj anketi potvrdilo je da popularne "pločice" na stomaku nisu toliko seksi koliko se o tome priča. Naime, žene su izjavile da im je draže da vide prirodni stomačić koji opisuje "normalnog" frajera koji nije opsednut ogledalom, dizanjem tegova i proteinima. Čini se da umerenost uvek pali.

2. Kasni s brijanjem

Mlada brada stara svega dan, pravi je mamac za pripadnice lepšeg pola. Nije reč o bradi kao takvoj već u pomalo buntovničkom i vrlo ležernom izgledu muškarca koji uz odgovarajuću odeću i pomalo "frajerski" stav jednostavno vrišti seksepilom.

3. Znaci starenja

Anketa je takođe potvrdila da žene prosedu kosu doživljavaju kao vrlo seksi. Iako danas sve više muškaraca poseže za bojom za kosu kako bi prikrili prve znake starenja, žene će radije odabrati prosedog muškarca nego veštački izgled koji ne može da prođe neprimećen... Isto važi i za seksi ćelavce koji šišanjem na milimetar ili nulu mogu da izgledaju neodoljivo.

Izvor: Prva.rs/Zadovoljna.hr
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još