Beograd: U tri saobraćajna udesa šest osoba povređeno

Macura je rekla da su četiri osobe, među kojima i 15-godišnji dečak, povređeni u udesu oko 20.20 časova na Topčiderskoj zvezdi u pravcu prema Rakovici.

Muškarac star 44 godine zadobio je razderotinu kolena i kako se sumnja, prelom, kao i povredu grudnog koša, a žena stara 38 godina povredu istezanje vrata i verovatno povredu glave, istakla je Macura.

Muškarac star 25 godina zadobio je povredu glave, a dečak star 15 godina povredu glave i isčašenje lakta, rekla je Macura i dodala da su povređeni prevezeni u Urgentni centar.

Biciklista, muškarac star oko 33 godine, teže je povređen u udesu u Ulici Čarlija Čaplina oko 21.45 časova i sa povredom glave i potresom mozga prevezen je u Urgentni centar, rekla je Macura.

Muškarac star oko 38 godina je u udesu oko 20.15 časova na uglu ulica Pavla Vuisića i Grigorija Božovića zadobio povredu glave i bolove u stomaku, a prevezen je u Urgentni centar, navela je Macura.

Lekarima je, prema rečima Macure, javljeno da je u tom udesu povređeno i jedno dete, ali ga na licu mesta nisu zatekli.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 121 intervenciju od kojih 19 na javnim mestima, a pomoć su najčešće tražili astmatičari, osobe sa bolovima u grudima i hipertenzijom, dodala je Macura.

Izvor: 24sata

Pogledajte još