KAD KRENE NAOPAKO: Goga Sekulić u novim problemima!

0

Pevačici Gogi Sekulić, poosle smrti supruga i suđenja sa svekrvom oko stana, utehu joj je pružio advokat Branimir Gugl koji joj je obećao da će na sudu povratiti ono što je izgubila

Ipak, i advokat ju je prevario, jer on nema – dozvolu za rad.

“On je 2009. godine izbrisan iz našeg registra i tada je izgubio licencu za rad. On nema prava da obavlja funkciju advokata niti da se tako predstavlja”, rekli su nam u Advokatskoj komori Srbije i uputili nas na Advokatsku komoru Beograda. Tamo su nam potvrdili sve ovo, a na pitanje kako čovek koji nije advokat radi kao advokat, rekli su nam: “Ne znamo šta da vam kažemo. To nije pitanje za nas, već za sud”.

Gugl je dva puta hapšen zbog sumnje da je prevario i oštetio klijente, a na listi je i poreskih dužnika. Država od njega potražuje čak 11 miliona dinara.

Podsetimo, Sekulićeva je nakon smrti svoga supruga Igora Ramovića podnela niz tužbi protiv Igorove majke Zorice Terzin. Prva tužba se odnosi na promenu brave u stanu u kojem je pevačica živela sa pokojnim suprugom, zatim na krađu venčanih burmi i svadbenih poklona, te potraživanje novčanih sredstava koje je pevačica pozajmila za lečenje supruga, a u iznosu 25 000 evra. Tu je takođe i ostavinska rasprava, jer je Goga Igorova udovica.

Kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.