NAVIKE POZNATIH: Ko ne povlači vodu za sobom

ANDŽELINA DŽOLI

- Još jedna divna stvar kod dece je to što vas ona podsećaju da ste vi osoba koja ih vodi da kake – izjavila je jednom prilikom Andželina.

MEGAN FOKS

- Sa mnom je teško živeti. Ja ne čistim za sobom. Moja odeća ostaje tamo gde sam je skinula,
zaboravljam da pustim vodu nakon obavljanja nužde. Prijatelj mi često zameraju zbog toga – previše otvoreno priča Megan.

LEJDI GAGA

- Veoma često piškim u sobi za presvlačenje u kantu za otpatke. Danas sam napravila jednu zanimljivu fotografiju: bila sam potpuno gola, samo sa velikom roze mašnom na sebi i stajala iznad kante za otpatke. Toalet je daleko, a ja sam bila gola. Moja kanta i ja smo u veoma ozbiljnoj vezi – rekla je Lejdi Gaga u jednoj emisiji smejući se.

KETI PERI

- Izađem na scenu osećajući se kao Meri Popins, a zapravo sam se neposredno pre toga olakašala u kanti za otpatke – priča Keti Peri, nesvesna da, pored toga što rade isti posao, ima još nešto zajedničko sa Lejdi Gagom.

ALIŠA SILVERSTON
- Nemam u kupatilu ništa za čitanje. U toaletu provedem oko minut i idem u toku dana maksimalno dva puta, retko kad tri puta – rekla je Ališa kada je pričala o prednostima toga što je postala vegan.

Žena Blic

Pogledajte još