Ne razdvajajte se od svog najboljeg prijatelja – klonirajte ga!

0

Uz pomoć samo jedne ćelije vašeg psa, naučni tim doktora Vu Suk Hvanga, može da napravi njegovu tačnu kopiju za samo dva meseca. I sve to po skromnoj ceni od 74 000 evra.

Da li biste klonirali svog psa? Južnokorejski naučnik nudi jednom srećnom vlasniku da ponovo stvori njegovog najboljeg prijatelja.

Da li je i vama mrska ideja razdvajanja od vašeg psa? Sooam Biotech, kompanija iz Južne Koreje je klonirala preko 400 pasa – uprkos kritikama i etičkim zamerkama od strane kolega. Trenutno su jedina kompanija na svetu koja nudi komercijalno kloniranje pasa.

Danijel Tarantola iz Njujorka koja je klonirala svog psa Nevolju (Trouble) nakon što je uginuo, i klona nazvala Dupla Nevolja (Double Trouble) tvrdi da ne vidi razliku među njima, klon se isto igra, ima iste reakcije, gestove.

Sooam Biotech je klonirao utrenirane policijske i spasilačke pse, kao i veliki broj nagrađivanih takmičarskih pasa iz Velike Britanije.

Kako bi promovisali ovaj proces, organizovali su nagradnu igru u Velikoj Britaniji (iz koje im trenutno dolazi najveći broj zainteresovanih), u kojoj će vlasnik jednog veoma posebnog psa, dobiti priliku da se ne razdvoji od svog ljubimca.

Izvor: Daily Mail

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.