PODLO: Koji potez je pevača naterao da napusti snimanje emisije i zapreti tužbom?

0

Pevač je na poziv Danijela Đurića, producenta emisije „Luda kuća“, i voditelja Dejana Kralja prihvatio da gostuje u njihovoj emisiji na TV Hepi jer mu je rečeno da će u studiju biti Slađa Delibašić, Indi i momci iz grupe In vivo.

Međutim, tamo ga je dočekala devojka koja ga je godinama proganjala i pozivima uznemiravala njegovu suprugu.

Pevač je ljutito napustio snimanje, a kasnije je s Đurićem razmenio i nekoliko žestokih poruka.
Bojan: Nijeste uspjeli, možete mi samo puknut u prkno. Vidimo se na sudu, bivši prijatelju. Ja tužbu definitivno podnosim, a tebi i Dejanu bratski savetujem da mi se javno izvinite. Bolje po vas!

Danijel: Bojane, ne kapiram zašto dramiš. Malo smo se našalili i to je to. Ponašaš se kao klinac, mislim da si preterao i nemoj da pretiš, nije u redu!

Bojan: Muči, fukaro, nemam ja što rabotat, no tebe da prijetim i ubuduće s vama pričam samo preko advokata! Tomović je ostao nedostupan za komentar, a Đurić kaže da ne beži od izvinjenja, ali da je zatečen pevačevom reakcijom.

Devojka je rekla da je njegova obožavateljka, mi smo hteli da ga iznenadimo, nismo ni pomislili da je njegova noćna mora. Godinama se družimo s Tomovićem, ne mogu da verujem da ovako doživljava običnu šalu u televizijskoj emisiji. Traži da mu se javno izvinimo, nije problem, ali mislim da Bojan preteruje. Poenta „Lude kuće“ i jeste da gledaocima približimo situacije koje su u našoj okolini – zaključuje Đurić.

Kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.