Numerološki horoskop za 26. oktobar

Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. godine, sabiranjem 2+5+8=15 i svođenjem na jedan broj 1+5=6 dobijate prvi, bioritamski broj. Sabiranjem brojeva koje sadrži godina rođenja 1+9+7+6=23, i svođenjem na jedan broj 2+3=5 dobija se generacijski, a sabiranjem oba, bioritamskog i generacijskog 6+5=11, 1+1=2 dobija se lični broj 2.

Tako je vaša numerološka kombinacija 6-5-2. Generacijski broj govori o genetskom nasleđu, lični o vašem karakteru, a bioritamski o temperamentu i najviše podleže promenama.

JEDINICA

Danas je potrebno da završite neke poslove, moguće da se radi o dogovoru koji imate sa nekim parnim brojem, mogouće sa ženom koja često putuje u inostranstvo. Osećate se dobro u društvu sposobnih osoba koje se razumeju u finansije.Trudite se da niko ne primeti da vas jedna situacija dovodi do prilične ljutnje ili ste preosetljivi i skloni da reagujete na svaku sitnicu. Mogući su neočekivani dobici sa više strana.

DVOJKA

Pokušavate da budete prilagodljiviji nego do sada, posebno kada očekujete da neko ispuni ono što vam je obećao. Moguće da je u pitanju novac koji treba da dobijete od nekoga ko vam duguje i sa kim inače nemate baš sjajno iskustvo. Jedna Jedinica pokušava da utiče pozitivno na vas ali vam to mnogo u stvari ne znači. Bitno vam je da vi uradite ono što biste vi želeli a ne što vam drugi nameću. Vaša dobra volja da pređete preko nekih stvari koje vam ne odgovaraju, možda i navika vama bliskih osoba na koje pokušavate da utičete, neće doneti željeni efekat.

TROJKA

Uticaj Dvojke deluje na vas povoljno.Vama bliske Devetke, učiniće nešto za vas. Moguće da se radi o dobrim prijateljicima, naročito ako ste dama Trojka ili se radi o članu porodice pomoći će vam da što pre, donesete odluku. Neko će pokušati da vas nagovori da se vidite sa njim ali ako ste žena, a radi se o mnogo starijem partneru, bićete prilično nepoverljivi prema njemu. Ne bi trebalo da olako prelazite preko ponuda koje ćete dobiti od osoba u koje inače imate veliko poverenje i koje su vam naklonjene kada je u pitanju neka zajednička aktivnost.

ČETVORKA

Ako želite da se sretnete sa Osmicom ili Devetkom i mislite da možete da ih nadmudrite, varate se. Trebalo bi da budete mnogo racionalniji i mnogo hladnokrvniji i da joj ne dajete na znanje šta mislite o njoj ako želite da razgovor protekne onako kako vi to očekujete. Svaki vaš pokušaj da je ubedite da nije u pravu, može se završiti prilično neprijatnim razgovorom i na vašu štetu. Ljubavni život se svodi na porodični za većinu predstavnika vašeg broja. Oni mlađi mogu biti skloni flertu ne razmišljajući mnogo o tome s kim se upuštaju u avanturu.

PETICA

Osećate se doboro u društvu jedne Jednice koja pokušava da vam se nametne na način koji vama ne odgovara.Sedmica ima velike prohteve i velike ambicije, naročito kada je u pitanju karijera koja je krenula uzlaznom linijom. Ako ste u vezi sa Sedmicom, moguć je zajednički put. Verujete da možete da se dogovorite sa Trojkom oko finansijskih pitanja ali verovatno to neće biti slučaj ako se radi o nekom ko je mnogo stariji od vas. Dobijate dokaz naklonosti jedne Jedinice.

ŠESTICA

Moguć je iznenadni susret sa jednom Dvojkom ili nekom Osmicom.Želite da budete ono što niste, pokušavate da se mnogima nametnete kao autoritet ali to samo izaziva svađu i vi ćete biti u situaciji da ćete možda morati da se pravdate da su vaše namere dobre. Pokušajte da se manje mešate u tuđe živote, ma o lemu da se radi. Moguća je vest o dobitku novca i to od nekog od koga to niste očekivali.Ako popustite u raspravi sa Sedmicom, predstoji prijatno veče.

SEDMICA

Ne znate šta hoćete, ponašate se potpuno neočekivano prema jednoj Devetki i za vas samog i za partnera, bez obzira da li se radi o poslovnom ili ljubavnom a za to je kriva Devojka koja vašem broju nikako ne odgovara a danas pokušava da ima na vas veliki uticaj. Sve što danas uradite ili kažete može biti pogrešno jer je vaša preterana ambicija ono što vas tera napred ali i čini preterano netrpeljivim prema neistomišljenicima.

OSMICA

Težak dan za vas koji niste navikli da se podvrgnete bilo kakvoj disciplini ili tuđoj volji a neka druga Osmica danas može biti veoma naporna i uporna da vas ubedi u ono što ne želite da prihvatite, naročito ako ste vi Osmica sa više neparnih brojeva u svojoj numerološkoj kombinaciji. Možete odreagovati neuobičajeno žestoko što će tu osobu iznenaditi. Budite tolerantniji prema onima za koje znate da su vam naklonjeni čak i ako vi prema njima imate nekakvu odbojnost.

DEVETKA

Danas preovladava uticaj Osmice a to znači veliki uticaj žena koje su autoriteti ili muškaraca koji imaju veze sa uniformom i to iz šire familije. To vam često i ne prija jer smatrate da ste nekako uvek u drugom planu kada se nađete u društvu mnogo žena. Jedan veoma autoritativan muškarac može se postaviti prema vama veoma fer i može vas zamoliti za uslugu. To je samo izgovor da biste se negde videli nasamo. Budite iskreni prema sebi i priznajte šta osećate prema njemu.

Izvor: Jasminka Holclajtner, astrozenit.com

Pogledajte još