Otvaranje nove sezone Fashion brunch-a

Fashion brunch, koji je zaživeo još pre godinu dana, posle kraće letnje pauze, svečano je otvorio novu jesenju sezonu, u restoranu "Metropolitan Grill", u hotelu Hajat

Koncept Fashion brunch-a je - kombinacija mode, vrhunske kuhinje i žive evergrin i lagane džez muzike, od 13  do 17 časova. Da bi vam nedeljni ručak bio što opušteniji, organizatori su uspostavili saradnju s modnim kućama i dizajnerima, koji će se menjati na svake tri nedelje. Bitno je  da ovo nije klasična modna revija, već je restoran dekorisan u posebnom modnom stilu. Svuda se nalaze lutke koje su, moram priznati, privlačile pažnju svojim odevnim kombinacijama. Manekenke su se na neki neformalni način šetale kroz restoran, tako da su gosti mogli da vide o čemu se radi. Interesantno je to što se svim prisutnima pružila prilika da se upoznaju, popričaju i konsultuju sa kreatorom lično.   

Gosti su imali prilike da degustiraju domaće i internacionalne specijalitete sa izuzetno inspirativnog "švedskog stola", sa velikim izborom hladnih i toplih predjela, raznovrsnih salata, plodova mora i poslastica. Poseban deo bio je rezervisan za "Otvorenu kuhinju", gde su šefovi kuhinje, na zahtev gostiju, pripremali šest različitih vrsta domaće testenine.

"Napravljena je jedna vrsta paketa, švedski sto koji uključuje konzumaciju domaćih bezalkoholnih i alkoholnih pića, penušavih, crnih i belih vina, raznih vrsta piva, žestokog pića, sokova, mineralne i kisele vode, čajeva i kafe  - i sve to po ceni od 2.950 dinara po osobi. Mislim da će ovako gostima biti mnogo lakše, jer pored toga što mogu da jedu koliko hoće, na kraju neće morati da se prebrojavaju. Nedeljni brunch je uvek otvoren za hotelske goste, a još više za sve ostale ljude koji možda ni ne znaju da se ovako nešto dešava. Sve ih vrlo rado pozivam da nas posete i vide šta nudimo" - otkrila nam je u kratkom razgovoru Olgica Misić, PR hotela "Hajat".

Novi sezonu Fashion brunch-a otvario je renomirani modni kreator Milan St. Marković.  Uz njega su se predstavila još dva mlada dizajnera koji sarađuju s njim i oni će biti tu i u naredne dve nedelje.  

Jelena Antonijević

Pogledajte još