NOV UDVARAČ: Anu Ivanović muva deda

Ana (25) je osvojila srce Georgija Markova (63), člana Olimpijskog komiteta Bugarske i člana uprave fudbalskog kluba Levski.

Tek što je raskinula vezu sa košarkašem Ivanom Paunićem, Ivanovićeva je otputovala u glavni grad Bugarske, gde je došla automobilom, inkognito, kako bi izbegla medijsku pažnju.

Međutim, nije mogla da izbegne susret sa Markovim, koji se prethodno raspitao kada Ana dolazi u hotel u kojem su inače smeštene sve teniserke.

Njemu nije bilo teško da dođe u hol, sedne u fotelju i sačeka našu teniserku čitav sat vremena kako bi je upoznao i darovao joj specijalne poklone: crvenu ružu i čokoladu u obliku ženske cipele!

- Markov je veliki Anin obožavalac i ovu priliku je čekao dugo, na kraju je ispunio san. Za njega je ona najlepša sportistkinja sveta i stvarno se potrudio da njihov susret protekne savršeno. Upoznali su se, proćaskali dva minuta, ne znam tačno o čemu su pričali, a onda je Ana morala da ide. Bila su dva velika minuta kao večnost - rekao je izvor iz Sofije koji je sa strane gledao kako je protekao njihov susret.

Markov će imati i narednih dana priliku da gleda uživo Ivanovićevu na turniru koji je već dva puta osvajala, a sada je postavljena za drugog nosioca, piše Pulsonline.

Izvor: 24sata.rs

Pogledajte još