Vujošević: Budiveljnik zaslužio pobedu

"Treba uzeti u obzir da je naša ekipa jako mlada, najmlađa u Evroligi, i ako se posmatraju sve tri utakmice Budiveljnika, sa Fenerbahčeom, CSKA i ova večeras, oni su sigurno zaslužili da makar jednu dobiju", rekao je Vujošević posle meča.

Partizan je večeras u Kijevu izgubio od Budiveljnika sa 69:74, a Vujošević je kazao da će u Beogradu njegovi igrači pokušati da se revanširaju rivalu.

"Mi ćemo gledati da u Beogradu budemo spremniji nego što smo bili ovde, da pokažemo više kvaliteta, mada moram da istaknem kada je u pitanju borbenost, angažovanje, pa i kvalitet da se ponosim svojim
igračima",
kazao je strateg crno-belih.

Vujošević je ocenio da je Partizan u večerašnjem duelu imao dosta "praznih minuta".

"Imali smo određnih praznih minuta, kada je protivnik birao sa kojih pozicija želi da prima koševe i koje igrače da pusti da šutiraju", rekao je Vujošević.

On je rekao da je "zadovoljan pruženom igrom", uprkos problemima u kojima se ekipa nalazi.

"Moram da kažem da u odnosu na neku situaciju u kojoj se nalazi moja ekipa, naš prvi plejmejker (Leo) Vesterman igrao je pod injekcijom protiv bolova i nije trenirao do ove utakmice", dodao je šef stručnog štaba Partizana.

Vujošević je kazao da je "siguran" da će u Grupi A biti iznenađujućih pobeda ekipa Nantera, Budiveljnika i Partizana nad uslovno boljim timovima Barselone, CSKA iz Mokve i Fenerbahčea.

On je dodao je i da je u svojoj prvoj poseti Kijevu "oduševljen lepotom" glavnog grada Ukrajine.

Beta

Pogledajte još